Toysdaily 玩具日報

樓主: stockholder

[Hot Toys] Upcoming releases, Iron Man & Star Wars

EDMONDLUN 發表於 13-11-2015 03:03 PM
下星期點都到43啦卦!!!

Sure,sure!!!!!!!
有人知道MK25派到幾號嗎?
abc123 發表於 13-11-2015 03:20 PM
有人知道MK25派到幾號嗎?

昨天問了,仲係13號。隻25仔2星派左2日貨仔
閣下去年12月29日7點半前訂的HOT TOYS Mark 25已到貨請今天起三十天內攜單到信和廿樓Secret Base取貨逾期無效
昨天問左都係13號=.=~5點前單
吾知ht 會唔會更正反1/4手臂飛彈發射設定?
taylortoy01 發表於 14-11-2015 03:22 AM
吾知ht 會唔會更正反1/4手臂飛彈發射設定?

i think they will fix it, because even king arts mark 43 got it right.
吾改反真係比對家笑到面黃
4月訂,11月派1/4。如此速度。相信ht唔會有更改。有錯唔認係社會大氣候。我唔覺得他們會改進。
nipponya188 發表於 14-11-2015 11:12 AM
4月訂,11月派1/4。如此速度。相信ht唔會有更改。有錯唔認係社會大氣候。我唔覺得他們會改進。

真係好快。希望第一隻1/4im出得好好睇。
nipponya188 發表於 14-11-2015 11:12 AM

come on, HT! give us back this missile launcher!

Hot Toys-Secret Base 在 MMS295 - <<Star Wars: Episode IV A New Hope>> Sandtrooper 相簿中新增了 1 張相片。
13 分鐘前 ·
Hot Toys - MMS295 - <<Star Wars: Episode IV A New Hope>> Sandtrooper 1/6th scale collectible Figures 到貨喇 ~ !
早前預訂o既顧客們請全部可以到 Hot Toys-Secret Base 取貨喇 !
Hot Toys-Secret Base 的相片。

我隻MARK 43 呢TOT
攪!!!!@#$%錯...呀{:3_127:}
deathsauron 發表於 17-11-2015 01:21 PM
Hot Toys-Secret Base 在 MMS295 -  Sandtrooper 相簿中新增了 1 張相片。
13 分鐘前 ·
Hot Toys - M ...

無啦啦派沙兵!:blame:隻mark 43呢!:angry:
1個月中晒4隻星戰....