Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: DreamWorks

[個人收藏] 奪寶奇兵 Indiana Jones [劣圖,不喜勿插]

廿一月 發表於 16-10-2015 09:43 AM
舊化自然不過火, 正
係件恤衫如果可以薄D透透地就PERFECT, 不過呢個係物料問題, 死症

其實呢個價錢...我覺得除左本身頭雕之外...其它都收貨有餘架喇...平野想點攪都無後顧之憂嘛..!!
skylake 發表於 16-10-2015 09:59 AM
舊化得好靚,
Thanks for sharing !

謝謝師兄支持...!!! 希望你滿意呢次作品..!!!
DreamWorks 發表於 16-10-2015 09:38 AM
呢個頭雕係夏里遜福,頭雕本身係俾2020嘅...個人覺得幾啱用落鍾博士度...所以就攪左呢隻野出 ...

請問樓主2020係指? 電影黎? 原本不是HT本身那一個, 難怪唔太似
愛因斯坦 發表於 16-10-2015 10:30 AM
請問樓主2020係指? 電影黎? 原本不是HT本身那一個, 難怪唔太似

似唔似就各花入各眼啦...有D會覺得HT好似...但我就完全唔覺得似...!!

2020係另一套夏里遜福嘅電影...又名銀翼殺手,英文名 Blade Runner
大師好耐冇見!!!!!!作品仍然高水準!{:1_377:}
DreamWorks 發表於 16-10-2015 10:41 AM
似唔似就各花入各眼啦...有D會覺得HT好似...但我就完全唔覺得似...!!

2020係另一套夏里遜福嘅 ...

感謝樓主! 都唔知道有呢套電影!哈哈
Great work! {:1_377:}
hmsam76 發表於 16-10-2015 03:29 PM
大師好耐冇見!!!!!!作品仍然高水準!

Thank for your support:) !!! !!! !!!

Thank you !!! !!! !!!!
:67:舊化得幾正

師兄作品依舊水準甚高, 舊化得好自然, 你個網站仲多正野, 支持!!

Thank you for yr support!!! !!!!
anthony.wan 發表於 18-10-2015 10:51 PM
師兄作品依舊水準甚高, 舊化得好自然, 你個網站仲多正野, 支持!!

多謝支持!各位師兄得閒就多啲去瀏覽下啦!不定期更新!
www.dreamworks-production.com