Toysdaily 玩具日報

查看: 6561|回復: 27

[個人收藏] 奪寶奇兵 Indiana Jones [劣圖,不喜勿插]

各位師兄...大家好...已經有一段時間無響呢度po野...希望各位會支持一下小弟最新劣作啦...!!!

海報tone :)

更多圖片同作品都可以響我個網站睇到 www.dreamworks-production.com,請各位師兄有時間去參觀下啦...!!  謝謝各位..!!
有機會再同大家交流啦..!!!

c兄,好耐不見仲係咁正,支持
餓咗你嘅作品好耐!依然咁好!
之後請多啲分享!
請問樓主你係自組定係重塗呢?我都好鐘意奪寶奇兵架呢
頭唔係太認到是誰, 但係衣服舊化好正斗!
long time no see !!! !!! !!!
冇見一排進步左, 但爭斜包帶未舊化
師兄下次買少幾隻figure 買部新机影多d細節!!

BTW, 師兄潛水甘耐, 搞d咩?
rickytse5 發表於 15-10-2015 04:10 PM
c兄,好耐不見仲係咁正,支持

多謝師兄一直支持!我會加油,你都要呀!
elliottlai 發表於 15-10-2015 04:54 PM
請問樓主你係自組定係重塗呢?我都好鐘意奪寶奇兵架呢

小弟係換咗個頭同舊化咗成隻人偶!呢個頭個人覺得相當不俗㗎!而市面上仲有兩款打正鍾博士旗號嘅頭雕可供選擇!不過要留意其中一款略嫌太大頭!
hk大人 發表於 15-10-2015 06:09 PM
冇見一排進步左, 但爭斜包帶未舊化
師兄下次買少幾隻figure 買部新机影多d細節!!

謝謝師兄...斜包條帶唔係未舊化...而係已經斷左...所以等配件返到再攪...

我又唔算潛水嘅...只係無蒲日報咁多了...多數都po網站同FB,有時間都請你多多支持啦..!!
愛因斯坦 發表於 15-10-2015 05:03 PM
頭唔係太認到是誰, 但係衣服舊化好正斗!

呢個頭雕係夏里遜福,頭雕本身係俾2020嘅...個人覺得幾啱用落鍾博士度...所以就攪左呢隻野出黎..!!
KC@toys 發表於 15-10-2015 05:29 PM
long time no see !!! !!! !!!

都真係好耐無見了...haha...!! 多多支持呀...!!!
haha_muse 發表於 15-10-2015 04:41 PM
餓咗你嘅作品好耐!依然咁好!
之後請多啲分享!

謝謝師兄一路提點同支持啦...我會一路餵飽你的...唔駛擔心...haha..!!!!
舊化自然不過火, 正{:1_377:}
係件恤衫如果可以薄D透透地就PERFECT, 不過呢個係物料問題, 死症{:1_206:}
舊化得好靚,:74:
Thanks for sharing !