Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 香港品牌 3A TRANSFORMERS - BUMBLEBEE

kim702 發表於 15-10-2015 05:25 PM
感謝各位師兄回應及讚賞~龍貓易養又得意~要佢大少爺出鏡當然唔少得小弟份

小弟作為香港消費者,除了 ...

因我都係第一次買3A都係大黃蜂,所以都身同感受,的確出色。
質素及價錢都係喜訊。本身無預計買星星叫的我相信都會落訂。
另外認同香港地好事不出門,壞事傳千里的確係社會悲哀。可能香港生活壓力大,又無咩地方發洩吧。望日後廠商出多點靚玩具,為生活帶多點喜悅吧。
呢隻舊化做得好好。期待隻柯柏文
3A真不錯 相反ht隻文哥就...

真想後追隻B
唔知出面仲有冇呢?
kim702 發表於 15-10-2015 05:32 PM
不過甘多大黃蜂,我都係睇中佢舊化個FEEL好正~加上價錢取向,所以買左3A呢隻~又可以支持下香港品牌

:( 可能我睇電影時成日覺得機械人舊化
但變形後架車又鬼咁新有點犯駁
所以老變我只鐘意弟一集
btw 呢隻3A 真係好高質, 係值得收藏的
請問樓主隻 bumblebee 響 7仔買左幾錢,是買現貨嗎?
DiceK 發表於 16-10-2015 09:08 AM
3A真不錯 相反ht隻文哥就...

真想後追隻B

HT
akiaki 發表於 15-10-2015 10:04 PM
因我都係第一次買3A都係大黃蜂,所以都身同感受,的確出色。
質素及價錢都係喜訊。本身無預計買星星叫的 ...

所以特此POST 短測,有圖有真相:x
不過零售店同廠商原來服務相差甘大真係估唔到
starkit 發表於 16-10-2015 03:37 AM
呢隻舊化做得好好。期待隻柯柏文

期待到時大家的開箱,小弟也有興趣買隻現貨收藏:D
張飛 發表於 16-10-2015 09:26 AM
可能我睇電影時成日覺得機械人舊化
但變形後架車又鬼咁新有點犯駁
所以老變我只鐘意弟一集

我都係覺得第一集先係靈魂所在,好多大作續集都冇第一集精心製作
2littlemoney 發表於 16-10-2015 01:28 PM
請問樓主隻 bumblebee 響 7仔買左幾錢,是買現貨嗎?

不是現貨,訂左10個月,提貨當日,7仔店員拒絕已付約3000HKD全數客人即場開箱CHECK貨指7日有問題可換貨,回家發現貨品有損壞,事後回到該店換貨交涉不果,店員亦態度惡劣,貨品放在該店有待處理,再EMAIL與3A廠商CS部門聯絡後表示不知情及即時以新訂單的做法立即由3A廠商直接速遞發貨給本人,而該懷疑是REPACK的次貨由廠商跟該店他們自己溝通及回收處理,本人不願意再光顧該店及再與其店員溝通,以後只會廠商直接訂購貨品
kim702 發表於 17-10-2015 01:17 AM
不是現貨,訂左10個月,提貨當日,7仔店員拒絕已付約3000HKD全數客人即場開箱CHECK貨指7日有問題可換貨,回家 ...

是不是短髮的那位女職員?
coldstone 發表於 17-10-2015 10:21 AM
是不是短髮的那位女職員?

無錯~:what::53::70:
Threezero 今次真係比hottoys  強很多太出色一定要出多D角色突破下

呢隻BEE哥真係不得了,好正   

這位小姐真的要檢討待客態度啦,小弟有次還要投訴到店長那裡才可以解決,最終客人一肚氣,店方又有損失﹔其實她一開始不用這種態度,事件就不會惡化下去,THREEA 或threezero其實是一間肯負責任的廠,如果產品有問題,他是絕對會肯換,最少也會負責修理,而店家只要將貨物送回廠家就可以,根本不用承擔損失,而這位姐姐就這一步都不肯做。
這裡要提醒買了threezero玩具的CHING,如果發現玩具有問題或損壞了,就算沒有單,都可以send email給廠方CS安排維修的。