Toysdaily 玩具日報

[詢問] 請問V型十月再販

行貨係唔係有雙膠紙?
今日經過"車站"個價係!@^), 行貨, 有雙膠紙.
mj23 發表於 23-10-2015 07:01 PM
行貨係唔係有雙膠紙?

行版應該有萬代貼子,有錯請各位師兄指出
mj23 發表於 23-10-2015 07:01 PM
行貨係唔係有雙膠紙?

師兄!
好價!   {:1_377:}

仲有無見跌穿千二? 爽YY........
從來都係早買早享受, 遲買平幾舊啦 (如果仲有貨的話)

同買股票一樣, 永遠好難捉最低位入市, 到價時又未必買得切

所以買貴一百幾十無乜所謂, 唔係買貴三四魚就 OK

之但係係雙膠紙, 唔知佢盒盒都係咁, 但只係一盒所以咁平

如果係最後一盒, 個盒可能唔係直角, 所以平少少賣埋佢, 越放得耐越難賣得出

至於雙膠紙, 應該係行做, 我上星期頭見到某些鋪有大貨到, 全部都係雙膠紙, 但點解要咁做我都唔明, 佢唔係為攝一些行貨紙張入去, 連發泡膠上的卡紙都係開過, 但絕對唔覺係 Sad 貨, 少少甩油花油都搵唔到
(反而日版/國際版冇畀行郁過, 比較少雙膠紙, 因為店主都知人介意雙膠紙, 一箱箱返來絕對唔會搞佢直接賣)
Ins point $1280 入手

!@%) .... 無晒了

:$

https://www.youtube.com/watch?v=Ryakyc7Ji7U&index=1&list=LLykTv1RwJY9FuNueCAnewGA
雙膠紙.....我買初版(日版)時已經有........
依家1200左右價錢其實都好唔錯~~可以入,起碼都平過初版時14xx
重有亞版未返⋯⋯:DD
唔等, !@() 入咗行版.  平過啱啱出又唔洗食炒當賺咗

gunbuster 行版都有 !!() , 得返唔係好多盒, 都差唔多係時候
AYXXX 發表於 26-10-2015 09:46 PM
重有亞版未返⋯⋯

亞版,CHINA版

等多5,6個月分分鐘900蚊有交易:x
除非日元再貶值, 否則價格應該穩定, 以日元定價, 如果賣$900, 應該係蝕賣
頭像被屏蔽
toylover 發表於 28-10-2015 10:55 AM
除非日元再貶值, 否則價格應該穩定, 以日元定價, 如果賣$900, 應該係蝕賣

師兄定價依樣野唔代表