Toysdaily 玩具日報

查看: 24152|回復: 52

[詢問] 請問V型十月再販

明天會不會派貨?
信我,加拿大明天一定唔會派貨!
已派(PIC FROM FL FACEBOOK)
已見街,149x.:handshake:
頭像被屏蔽
其實呢隻套模麻麻, 以今天合金魂合體的技術, 呢隻可以用差來形容 (一號機兩邊白色炮仔唔知想點,求求祈祈; 二號機膊頭位好鬆, 兩塊紅色尾翼又流又鬆. 好似求祈插住先咁; 四號機同五號機的關節其實唔係好夠力承拓整個機械人, 就咁站屍都有機會前後傾瞓底, 站好咗就最好唔好掂佢)

我有 GX-31, 亦係 V 型 fans (因為細個時有V型超合金全套), 但實在畀唔到藉口自己買 GX-31V 同呢隻 40週年版, 我一隻 GX-31 就夠...

我真心想佢重新設計 V 型
toylover 發表於 15-10-2015 07:08 PM
其實呢隻套模麻麻, 以今天合金魂合體的技術, 呢隻可以用差來形容 (一號機兩邊白色炮仔唔知想點,求求祈祈;  ...

我也愛V形

但腰對上個2支的。。。仍然不like

雖然今次已改良無腳軟。
toylover 發表於 15-10-2015 07:08 PM
其實呢隻套模麻麻, 以今天合金魂合體的技術, 呢隻可以用差來形容 (一號機兩邊白色炮仔唔知想點,求求祈祈;  ...

真的很有同感。以Bandi現在的技術來說,這支是不合格的。只能說買來做紀念,不買又很難過。現在重出不貴,至少擁有過! 但上色來說,現在這支至少比gx-31, 31v好太多了,且關節也比31,31v來得緊多了。
且不會軟腳這點確實是真的。
訂咗,有愛,希望好快通知取貨:$
本來想入, 但已有31V, 加埋買左老千斷空我, 無QUOTA俾呢隻了...
rakuten 發表於 16-10-2015 04:13 AM
訂咗,有愛,希望好快通知取貨

訂咗,有愛,希望好快通知取貨 x 2
MK行現貨$143X~
Gunbuster 大大盒都平過V型好多,我到底買那個好?
c hing

我之前有, 吾鐘意賣走了gx31...

Gx31v, 有無見平過千四? 我粗玩用...or 等亞版,

我見青口,行版 !%#)