Toysdaily 玩具日報

[詢問] 有冇人幫襯過煙屎尋XX?

樓主,如你有爬文的話,尋X係TD好"出名"的:cool:
我覺得尋愁佬

同街旺 大雄朋友一樣,都係極品 :ice:
曾經 想幫襯 想買  ……
當時看鋪的人講: 我要去厠所,遲啲睇。
我出番鋪頭,Windows shopping。
個看鋪人便出鋪 拉膠鍊,然後 行左去斜對面 斜路鋪到傾計 ……
晤通我外表寒酸 樣寫混吉?
應該是晤休做 大把客

以後 行過 window shopping好了
LeO涼介 發表於 14-9-2015 08:15 PM
我行過直接問個條矮仔老細,佢話阿生,一切跟單,全程正眼都唔望我,我同佢講好呀但你咁樣冇下次幫襯&#1377 ...

可能個死矮仔除左矮之外對眼都有事,佢強項係趕客同等精品開倉掃平貨,然後炒價放係舖賣,先前SHF龍珠咪條矮仔帶頭炒囉!
但我覺得平比你係人情, 收番你單價係道理. x2
no one ask you to preorder :78:
樓主當買個教訓喇! :67:

若果好彩有貨取, 可否再報告一下! {:1_197:}
樓主唔好諗咁多,唔訂都訂咗,唯有硬食:26:貴過街價,反而最担心係周圍跳晒都話未到先最慘:47:
就算佢唔退差價都係合情合理
況且...你決定落訂個刻就等於你接受左個價錢,你自己都有責任去付清單據銀碼
依一刻貨未到,師兄你又唔可以話佢依件事上面有問題,唔係你話勿插...就唔駛插...

不過我都好明白樓主心情, 佢收訂個數唔係平,想拆訂都唔係咁易...
跟佢訂野...一貫態度...有拖無欠...不過今次隻野無炒, 佢都應該唔會好遲俾貨你既...
頭像被屏蔽
樓主上左TD好耐, 應該唔係買玩具當投資的人。 似係一向簡簡單單買玩具, 無留意市場已變了。  無諗過有黑店。
mushroom 發表於 15-9-2015 08:28 PM
樓主上左TD好耐, 應該唔係買玩具當投資的人。 似係一向簡簡單單買玩具, 無留意市場已變了。  無諗過有黑店 ...

謝,明白我就好了,小弟就如你所講,亦有其他師兄都好幫得手比到意見!本身買小好多玩具,見買開個幾間大嘅冇就咁中左招仲有樓上小學雞想偷雞搞搞震?讀好啲書先啦開左學了。TD呢度就係比你地班友搞到冇晒人,我係度出得POST預左引到你地出嚟,估唔到咁多日先得一兩隻嚟(咁又隻係真係要返學邊有咁多時間)或者你係咪就係個個矮仔老細或佢啲FRIEND?你唔洗認GA,
雖然就算係你都唔敢認,唔係嘅就離開TD啦,小一個都可以令呢度慢慢回復生機GA!

謝,明白我就好了,小弟就如你所講,亦有其他師兄都好幫得手比到意見!

LeO涼介 發表於 15-9-2015 09:00 PM
謝,明白我就好了,小弟就如你所講,亦有其他師兄都好幫得手比到意見!

大大 除咗孤仔外

國寶、深水涉 GX,訂貨都唔錯。

價錢唔係最平,但係服務態度好好。:78:
大大 唔駛埋舊膠 :78:

近排上開TD都見佢一D家教都冇 :36:

啋佢都浪費時間 :ar:
LeO涼介 發表於 15-9-2015 09:00 PM
謝,明白我就好了,小弟就如你所講,亦有其他師兄都好幫得手比到意見!本身買小好多玩具,見買開個幾間大&#220 ...

頭先見到你話我, 嚇親。  你應該想講24樓那位。

其實尋親寶我在魂展神話時有買開, 原色最終聖衣同原色神聖衣。

有買開因為當年我在其他地方訂唔到, 而佢的價唔算貴好多。 基本上都明碼實價, 亦算準時。  

係oce白鳥的貼紙無補回給我, 頑童就有。

之後開始就無買了。