Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: 2littlemoney

[分享討論] 300隻限量版 FO StormTrooper Squad Leader 同普通版就係差個 stand 唔一樣?!

codianno 發表於 14-9-2015 04:21 PM
講左幾多次"半夜走出街買"唔關HT事?
人地Force Friday個傳統係咁ga ma, 點解講極都唔明ga?
仲要開幾多呢d ...

想攪事唔該行遠 d,玩斷章取義最無恥!
所以好少買特別版
codianno 發表於 14-9-2015 04:21 PM
講左幾多次"半夜走出街買"唔關HT事?
人地Force Friday個傳統係咁ga ma, 點解講極都唔明ga?
仲要開幾多呢d ...

算把啦師兄,你睇得多哩位蛀人嘅貼同留言就會感受到佢系佢自己個井底世界到係玩曬同無得輸傢。雖然經典名句不能盡錄,但下面哩個都已夠精景;記得睇埋其師兄點回佢。

有冇師兄覺得其實 secret base 可以摺左佢?
"有版睇但係全部冇現貨冇得訂, 睇完個人偶想買的都只會出外面買, 其實係益左好時點丶佳旺丶信和 d 玩具店!其實訂貨到送貨可以全部上網做, 只須要租 d工廠大廈擺貨就可以了, 比租商業樓平好多, 而家 SB 每月租金我諗都要六十萬以上!hot toys 而家已經世界知名, 玩人偶嘅都識佢, 其實無需要再咁樣做宣傳, 用坑番嘅錢開發新技術, 用在提升生産質上不是更好嗎?"
http://toysdaily.com/discuz/forum.php?mod=viewthread&tid=234267&extra=page%3D1&page=1
[quote]kofumanutd
[quote]kofumanutd 發表於 14-9-2015 09:49 PM
算把啦師兄,你睇得多哩位蛀人

井底蛙? 你都衹不過是一個低能吧。