Toysdaily 玩具日報

查看: 7647|回復: 19

[分享討論] 300隻限量版 FO StormTrooper Squad Leader 同普通版就係差個 stand 唔一樣?!

HT 係味係度挑戰緊我地的底線? 咁樣可以出限量版叫人半夜走出街買?

codianno 發表於 14-9-2015 04:21 PM
講左幾多次"半夜走出街買"唔關HT事?
人地Force Friday個傳統係咁ga ma, 點解講極都唔明ga?
仲要開幾多呢d ...

想攪事唔該行遠 d,玩斷章取義最無恥!
Why does it matter? If you don't think its special enough then don't go LOL. Its not like you have to... I went for midnight release for a regular game in Canada before. Its the atmosphere.
哈,真係笑式出黎!就算地台攪限定,都攪得有誠意d Y,例如加d立體嘢
正正就係個stand. 同chocolate iron man 一樣玩法
The usual hot toys stunt ...:53:
睇開啲啦。。。總會有人覺得零舍特別的{:1_218:}
可能就係得少少唔同做300個咪攪下限定
限量300 係講緊for hk market, 只限係反斗城有得賣, 除非你同炒家入手
而sb / toyhunter 都唔會開呢隻訂 (冇leader, 只係得散兵)
ss 有得賣同一款而未必限量, 係針對hk以海既market, 理論上佢d貨唔會直接運黎hk

情況就如tt出d mp 老變, 有d 日本限量, 海外無限
不嬲HT  所謂特別限定版唔係多一舊硬膠 就係換一塊唔同地台(最經典係warmachine milk 一隻爛鬼milk地台可以高2-3牛)
所从呢D野俾有$儍佬玩架:x
唔好理∼ 總會有一大班傻仔追捧!
好似黑色MK VII 咁,SB 同 Chocolate 只係差一個地台,嚴格黎係差一張紙!都可以相差$2000...
而家D人唔係玩裡面隻figure, 係玩個盒,玩個地台,玩D膠紙...
真係想搵個識欣賞Figure 嘅朋友都好難了...
玩到好心淡...
好多人都好在意張限量貼喺盒角張限量貼紙標纖{:1_374:}
Me 是玩公仔, 唔很係玩個地台.......{:2_266:}
係SW系列叫限量版都只系個地台個花5同,sideshow出果D都系咁。
其實 sideshow 個隻有冇可能遲d HT 都會係香港攪抽籤開售?! 我而家諗緊好好用炒價入反斗城個隻.....
講左幾多次"半夜走出街買"唔關HT事?
人地Force Friday個傳統係咁ga ma, 點解講極都唔明ga?
仲要開幾多呢d po去插HT呢?

唔係唔比你表達, 你插人地都要出師有名先得ga