Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: khmhk

[詢問] 請問GX 34R 飛越顛峰是不是11號派貨?

呢件我最喜歡佢肩甲內的"努力"和"根性", 同埋件布袍.
始終是2006年時的設計, 當年變形設計上可能較差.
至於大腿太幼, 當年舊版已經有不少人批評, 買得就即是接受呢個身形.
不過聽聞呢件GX-34R好似好易甩漆, 呢點就麻麻地.
咪玩啦, 居然將勇者王比較gunbuster。勇者王呢D簡單變形系統, 莫講十年前, 二三十年前技術都應付有餘。差的只是外觀和精細度。

馬仔 發表於 11-9-2015 06:56 PM
我當年買gx34時都未睇過動畫,不過玩過變形後,你會心心咁讚嘆變形效果。

我何嘗唔係
不過變形系統的確令人讚嘆:!
rskw688 發表於 10-9-2015 02:42 PM
MK姑仔 quote me !$#@ wor.............

再版嚟講算掠水唔深:!

頭像被屏蔽
redfish 發表於 11-9-2015 10:23 PM
呢件我最喜歡佢肩甲內的"努力"和"根性", 同埋件布袍.
始終是2006年時的設計, 當年變形設計上可能較差.
至 ...

師兄~聽聞呢盒新放好以欠布袍喎...........對麼???{:1_197:}{:1_197:}{:1_197:}
G-man 發表於 12-9-2015 12:24 PM
師兄~聽聞呢盒新放好以欠布袍喎...........對麼???

實物有布袍, 只是當時冇影新宣傳相, 盒背張布袍圖都是用舊相
http://www.1999.co.jp/10324434
這隻好野有變形腳和造型腳比你選用,武器又齊全,當時笨大既誠意和現在根本冇得比。

唉,呢隻當日度度都唔開訂或訂晒,心急去左間叫尋XX訂左亞版!%))
遲人成個月唔緊要,但仲要貴街價舊幾水(同樣亞版我諗差兩舊都似)
我想問有冇大大幫襯過佢?會唔會到時會減返價跟返貼少少街價?因訂開米青個啲都會平返,唔一定跟足,差5草都可接受
如果佢企硬就永久BAN LIST...
我都知心急傻仔左,勿插....
亞版睇個勢!@))都有 :cool:
估唔到跌到咁勁
可惜已有舊版
現時係街(港版,日版)重有街貨,亞版返埋我估唔落價都走唔切囉!(完全段古,不喜勿插):DD