Toysdaily 玩具日報

[詢問] 請問GX 34R 飛越顛峰是不是11號派貨?

螞蟻加咗少少,14魚找2
請問螞蟻即係邊度?
thanks
係唔係在臉書打玩具螞蟻�螞蟻玩具既英文,要上樓既一間?

係  發表於 10-9-2015 11:16 PM
E.T. 發表於 10-9-2015 08:36 PM
螞蟻加咗少少,14魚找2

我七點幾去都係138x,咁快加?
昨天見有師兄POST了,有貨派。現貨價同訂價一樣。$13XX。
唔訂好過,宜家現貨比訂貨平!:blame:
我有舊版,等埋日版先再決定入唔入!:D
頑皮仔13魚:64::64:
呢隻大把貨啦~ 同埋都冇乜人識~

又會有專業分析員走出來, 問訂左貨的點算了。
hk大人 發表於 11-9-2015 03:04 PM
呢隻大把貨啦~ 同埋都冇乜人識~

我當年買gx34時都未睇過動畫,不過玩過變形後,你會心心咁讚嘆變形效果。
嘛.....算了吧....看到那幾塊夾板......這也好意思說是變形..........
艾雷 發表於 11-9-2015 07:12 PM
嘛.....算了吧....看到那幾塊夾板......這也好意思說是變形..........

當年來講算幾好既設計
加上機設本身咁玩野,換少少板在所難免

總比勇者王好吧!

我冇前一板
唔知有多少合金?
樓上別玩了~~gaogaigar是不用換件完全變形合体,怎也比不上~
艾雷 發表於 11-9-2015 09:25 PM
樓上別玩了~~gaogaigar是不用換件完全變形合体,怎也比不上~

對,佢可以完全變形,2014年產物黎講係必要吧,但一出出最原本個隻,仲要已有幾家人做過既合體,都出到無咩驚喜,如果係始源可能唔同講法

GUNBUSTER要拆件
但睇見又肥又厚既飛船變得出咁既機械人,叫做高高瘦瘦,算幾似樣,有D可動,跟足哂配件,唔駛河蟹左一堆武器,放第二盒,超過五、六年前出

我只能說笨大而家錢收足,技術越倒退
當年我記得書都未讀完,gunbuster 都係賣千三左右
今日投身社會都唔記得幾多年,又係賣多一魚,所以覺得性價比比最近合金魂好