Toysdaily 玩具日報

[最新報價] [11月] Evolution Toys ~ Dynamite Action No 28. 光速電神 Albegas (新版)

Lau 發表於 9-9-2015 11:20 PM
這隻機體設計根本有問題,玩具點出都唔會靚...

That is true! If the hemorrhoids on buttock can be removed and the back can have cover, it may be better
Evolution舊版光速電神剛出時,1牛左右有交易。點知,賣下賣下又賣得晒,仲炒咗上去。。。。。。證明角色有吸引力的情況下,出得差都有死士去買:he:

Whether new version or old, this one by Evolution Toys is a big sorry no!
genesicgaogaiga 發表於 9-9-2015 11:57 PM
That is true! If the hemorrhoids on buttock can be removed and the back can have cover, it may be  ...

其實係個合體本身,三個一樣的胸部部件合埋一齊,三個完全一樣 size 的東西合埋一齊點會靚,成個水桶咁,係個肩甲位可以拉出少少可以明顯少少咁...

另外,三個腳部組件合埋一齊又係唔會靚,成舊野咁,又睇唔倒關節,本身成個合體都有問題,把劍又係三把變一把,明顯顯得太長,唔合體分成三架仲靚過合體後的樣子,所以話玩具點出都唔會靚!!
同咸豐年2蚊既扭蛋有咩分別...噢...分別就係我地大個仔了...小時候有2蚊扭蛋已經心滿意足...現在要千幾蚊,但佢造型滿足唔到我
咦!? 官圖嗰粒單春上了顏色,唔系之前銀色磁石??要換件或是腰關節磁石上了色???
gazza1211 發表於 10-9-2015 10:51 AM
咦!? 官圖嗰粒單春上了顏色,唔系之前銀色磁石??要換件或是腰關節磁石上了色???

That's a good selling Point :shiny:
真係夠了。。。呢間西嘢{:1_204:}
呢間公司可以話係玩具界既ATV, 霸住D 拉臣但出品垃圾, CMS 都叫偶有佳作丫
呢隻野真係細細個飛佛,但又睇唔出呢隻萬七¥同已前扭蛋有乜分別。
我都有玩過呢隻扭蛋,覺得物有所值,但呢隻,唔值呢個價囉~~~
gazza1211 發表於 10-9-2015 12:49 AM
Evolution舊版光速電神剛出時,1牛左右有交易。點知,賣下賣下又賣得晒,仲炒咗上去。。。。。。證明 ...

唔好再幫襯哩間廠由佢自然消失吧!
taken 發表於 29-12-2015 08:27 AM
唔好再幫襯哩間廠由佢自然消失吧!

我也是這麼想………………{:1_208:}
但現實是磁石廠手上握有大批老餅至愛的版權,其他廠又沒有相關產品推出,而第三方廠也沒有舉動的情況下,真的是”雞肋”的決擇
…{:1_237:}

講開問一下,十一月推出的哥頓,到底是何時出貨?今年也快完結了
:unhappy:……期望收貨時沒有問題發生。:o
點解有大春代...........................:what: