Toysdaily 玩具日報

查看: 31201|回復: 41

[最新報價] [11月] Evolution Toys ~ Dynamite Action No 28. 光速電神 Albegas (新版)

2015年11月發售
約17cm 高
17,150 yen
新版送多3架可變飛機?
只有17cm高,但要17,150 yen? :time:
wannnnnabe 發表於 9-9-2015 03:48 PM
新版送多3架可變飛機?
只有17cm高,但要17,150 yen?
舊版係 前期指揮機,d set 新版就跟 後期指揮機。

我本身有之前果隻 ... 只係想單要 指揮機 :60:
點解笨大一直都唔出㗎…咁多人鍾意,攞唔到版權:what:
wannnnnabe 發表於 9-9-2015 03:48 PM
新版送多3架可變飛機?

無睇錯既話果3架飛機仔係吾變得機械人,只係跟埋機械人仔。

其實見到光速電神出係好開心,但係俾呢間無heart既公司,出埋曬d大春袋,左右翼下4個洞,拆到支離破碎既合體..............

其實出來做咩,無謂整d咁既玩具出來,賣個拉臣俾B記好過。
馬仔 發表於 9-9-2015 06:28 PM
其實見到光速電神出係好開心,但係俾呢間無hard既公司,出埋曬d大春袋,左右翼下4個洞,拆到支離破碎既合體 ...

無hard……都真係唔夠硬淨既D關節……

小弟認為新版有新飛機送,價又平左 ,此廠係有heart呀!出那麼多舊版机械人,個人認為值入呀!
note with thank for sharing information
日本都炒起隻舊版!況且光速電神少玩具出,更加值入!
本體有無改良?      
新版送多3架可變飛機?

一千1cm!平!哈哈
這隻機體設計根本有問題,玩具點出都唔會靚...
依隻嘢都話炒?又睇下佢幾時變倉底貨……
Lau 發表於 9-9-2015 11:20 PM
這隻機體設計根本有問題,玩具點出都唔會靚...

That is true! If the hemorrhoids on buttock can be removed and the back can have cover, it may be better