Toysdaily 玩具日報

查看: 6714|回復: 23

[詢問] MEDICOM EVA 機體邊隻有初回特典?

因近日比13號機毒害,想買其他機種,2號機都想入埋,請求解答
謝謝
頭兩隻有特典…………
先謝謝解答,請問知唔知邊度有合理價又多款,覺醒版都想買,但係好似限定,價錢重好金
得二號機Y同8號機街貨平 其他款好難係街搵到 留意Y拍同FB GROUP可能搵到好野

覺醒版而家有錢都未必有人賣 起碼5000
iptinyau2341 發表於 6-9-2015 09:01 PM
得二號機Y同8號機街貨平 其他款好難係街搵到 留意Y拍同FB GROUP可能搵到好野

覺醒版而家有錢都未必有人 ...

唔該曬,y拍都睇過下,2號機得隻改,街就真係唔知邊度有

覺醒版5000應該買唔到啦...  日本都好少見二手放

樓主想搵番頭幾隻,除左初號機有再版(無特典) , 其他二手都要預2千樓上,零號機係會場限定更加貴

Gainax 發表於 7-9-2015 10:29 AM
覺醒版5000應該買唔到啦...  日本都好少見二手放

樓主想搵番頭幾隻,除左初號機有再版(無特典) , 其他 ...

謝提點~現在只有漫漫搵,我本身見隻13號機好有氣勢,所以毒害到,重ok價入手全新,其他就只有除綠啦,因為前排先掂依個系列,所以咩都唔知
師兄, 我有初號連特典, 零號同二號, 3隻都只影相冇display過, 不過早排攞出嚟影相時隻二號斷咗隻手臂, 我自己"痴"番...

就係為咗22/6/2015 使徒來襲紀念日攞出嚟影呢張....

你整張咁靚相黎,擺明毒我啦~好圖
2號機隻手自己整斷定自然斷?
一轉就斷.....:cool:
anson02 發表於 7-9-2015 10:40 PM
一轉就斷.....

噢……………………咁化學…………
極火之炎 發表於 7-9-2015 04:01 PM
謝提點~現在只有漫漫搵,我本身見隻13號機好有氣勢,所以毒害到,重ok價入手全新,其他就只有除綠啦,因 ...

師兄趁現在重搵到初號機時入左先吧, 其實我新舊機体都有買

我覺得舊果幾隻線條真係造得好精彩, 初號機真正造到漫畫版畫果種鋼條型

Gainax 發表於 8-9-2015 10:37 AM
師兄趁現在重搵到初號機時入左先吧, 其實我新舊機体都有買

我覺得舊果幾隻線條真係造得好精彩, 初號機 ...

本來只係買左13號機就算,點知諗諗下又想入埋初號同2號,師兄你買齊曬咁多隻?其實本身正常價係機多,有d咁平,有d咁貴,相差咁遠,只係想參考下姐
極火之炎 發表於 8-9-2015 12:20 PM
本來只係買左13號機就算,點知諗諗下又想入埋初號同2號,師兄你買齊曬咁多隻?其實本身正常價係機多,有d ...

我只係買左5隻,唔齊, 初號, 2號,零號, 8號同9號機

2號同零號都係後追番好貴..

其實有部份款貴係因為有d係WF會場限定限量,香港訂價都貴一倍,之後更加難追

近期果d 產量似乎比舊既多,所以呢一刻重可以合理價什至平過正常價玩到

我只入了初號機 零號機 跟新二號機
其實跟量無關..M記應該都抓差不多量
只是還是初代三子最受歡迎
三隻都漲得很誇張...
其實新的幾隻在日本玩具都賣得普普通通,13號機也有跌價跡象
我自己是只入自己喜歡的,初代二號機就沒入了,不過我客觀地認為這系列買來是站屍命,主要買外型,實在太正
但是裡面的布料我認為扭多會爛,那種布料不耐玩