Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: darknight

[玩具報告] 不夠大隻不夠可動的Hot Toys Commando (內外拍)

咁多位Ching,我都有呢隻,容許我分享小小,
我開盒諗左好耐硬係覺得小左d野...原來係最經典既執機關槍加子彈半身射擊果幕...
老實講堅失望,睇左咁多台友美圖但比較,始終個頭係大頭仔copy1984 2版既t1 頭!body 前臂位手腕瘦得可憐敗筆至極! 手joint 勁鬆!
而個body雖然係包膠,但悅目感真係唔夠Dutch 咁震撼..幾乎同期既戲種,有咩可能今時今日仲出個包包膠body感覺仲唔令..可能會話我吹毛求疵或唔中意唔好玩,但問心而家數一數二既figure產商真係唔應該咁樣hea 狗 玩家..
師兄啲相真係有heart ,不過HT真係雕你奶。。。都出左今多次阿諾,但都係雕到今。。。:blame:唉。。。幫唔落
taskmutli 發表於 8-9-2015 09:34 PM
咁多位Ching,我都有呢隻,容許我分享小小,
我開盒諗左好耐硬係覺得小左d野...原來係最經典既執機關槍加子 ...

其實出官圖已失望... 又愛又恨....

不過我已對HT失望左好多年.... 亦話分手好多年... 依家玩多左模型同其他12"/6"/9"

應該就分手成功吧.
kc53 發表於 9-9-2015 02:57 AM
師兄啲相真係有heart ,不過HT真係雕你奶。。。都出左今多次阿諾,但都係雕到今。。。唉。。 ...

係我呢類玩家先有heart, 廠家就只對銀紙有heart.

頭雕已不斷奶野. 因為無左個靈魂靚女韓妹嘛...................