Toysdaily 玩具日報

查看: 7371|回復: 18

[玩具報告] 不夠大隻不夠可動的Hot Toys Commando (內外拍)

本來在淘寶訂了氣墊船,但可能中途炸毁了,所以不能重現上海灘上裝備那幕。但其實上海灘只著泳褲,脫褲變香雞腳下都是放棄了。裝備和戰術背心可以,但面相和Body還不夠壯! 那一家廠會忠出包膠阿諾豪大body呢?!

內拍原出

直立OK,但一做動作就變瘦了! 不夠看!

瘦少了… 不夠看!

不夠看!

7屆世界先生冠軍應該要這樣!

這角度可以,但其他就….

小配件尚算合格!
雖然軍事槍枝和配件都不是HT強項,但頭雕不濟下,配件卻變主菜了…

不可動太搞笑了.

上膛可以.

望遠鏡可調節。

小刀是膠刀太可惜了.

咁多位Ching,我都有呢隻,容許我分享小小,
我開盒諗左好耐硬係覺得小左d野...原來係最經典既執機關槍加子彈半身射擊果幕...
老實講堅失望,睇左咁多台友美圖但比較,始終個頭係大頭仔copy1984 2版既t1 頭!body 前臂位手腕瘦得可憐敗筆至極! 手joint 勁鬆!
而個body雖然係包膠,但悅目感真係唔夠Dutch 咁震撼..幾乎同期既戲種,有咩可能今時今日仲出個包包膠body感覺仲唔令..可能會話我吹毛求疵或唔中意唔好玩,但問心而家數一數二既figure產商真係唔應該咁樣hea 狗 玩家..

外拍

極期量只可這樣….

80年代腰間開槍太惹笑,但包膠手又做不到modern warfare 的開槍手。如果你細看阿諾的電影,他和屎太濃一樣有不死身,子彈會避開他們! 他槍林彈雨也可神態自若轉身執~
最後我已曬熟下草草了事變了這樣…  
要左手垂下托著火箭炮是不可能的那是真的阿諾左臂
總結,對阿諾有愛就入吧~
裸身拍關節即露出,始終限制於人偶素體本身的設計。整體攝影不錯
如果DX10用呢個頭就好了!:78:
stockholder 發表於 6-9-2015 04:52 PM
裸身拍關節即露出,始終限制於人偶素體本身的設計。整體攝影不錯

除褲香雞腳... 唔多掂....
身幼因為預左要穿衣。穿了衣身體大小幾順眼。

外拍好迷人!謝謝分享。
neoneo 發表於 6-9-2015 06:19 PM
如果DX10用呢個頭就好了!

其實dx10 同呢個頭我都覺得唔多似.

太可惜了.
其實依隻野我算佢合格了,始終對現在的HT不能要求太高,為佩合番衣服裝著,總不能只顧body大隻,要合回比例吧!

如果配這個 body 就正
如果配Phicen 隻男包膠波地可能都唔錯...
李逍遙 發表於 6-9-2015 10:12 PM
等這個body吧!
http://toysdaily.com/discuz/forum.php?mod=viewthread&tid=242099&highlight=PHICEN

尚格雲頓還可以. 但阿諾的世界先生BODY還有一大段距離.
rx78man 發表於 7-9-2015 12:22 AM
其實依隻野我算佢合格了,始終對現在的HT不能要求太高,為佩合番衣服裝著,總不能只顧body大隻,要合回比例 ...

玩得像真. 當然要求高啲. 所以裸拍上身我期望有健身大隻佬BODY!
toys991 發表於 7-9-2015 11:13 AM
如果配這個 body 就正

這個可以. 那手瓜合格了!!!!!!!!!!!