Toysdaily 玩具日報

查看: 19494|回復: 42

[非官方產品] 如閣下嫌正版神獅正價貴,但又唔介意玩副廠有失身份,以下係唔錯選擇(含mc, ae實物圖)

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
樂創?強國品牌?
仲有間ae有埋便服
雖然正,但之前試過非官方人偶膠關節會於多個月或一年後變脆而好易斷開。希望現在有改善啦。
依隻MC好似包聖衣架,可以再等下!
依D都是等出咗有國內玩家有評測先好買!
暫時有3間副廠出神獅

1. MC,特點係金屬件組裝準確度同素體比較成熟,但面相同膚色一環上比較弱,頭3000隻送星座型態支架。

2. GT,據聞即係星云,係第一間公佈出神獅,特點係話自己開模,所以同正版有明顯分別,冇星座支架,勝在3間中最平。

3. AE,據聞即係TZ,TZ雙子一役已經街知巷聞,所以對其產品有極大保留,特點係雙素體,送便服,星座支架,好似配埋聖衣箱,價錢最貴,但重點係仲未搵到代理。
iorik 發表於 6-9-2015 08:42 AM
暫時有3間副廠出神獅

1. MC,特點係金屬件組裝準確度同素體比較成熟,但面相同膚色一環上比較弱,頭3000 ...

請問師兄可否告知呢幾間副廠網址?我想了解一下產品分別,唔該!
瀨過嘢......希望今轉好d.........
我都留個名先。有待觀望。
先前買過隻銀河星雲射手座, 同隻R魂heroman掂住放埋一齊, 之後隻射手D金色過左洛heroman白雪雪既手臀到 ~_~
凱獸王 發表於 7-9-2015 05:53 PM
先前買過隻銀河星雲射手座, 同隻R魂heroman掂住放埋一齊, 之後隻射手D金色過左洛heroman白雪雪既手臀到 ~_~

公平啲講電鍍移色就算正版都一樣發生。
原來已經有翻版貨:Q

Metal club 係OK
大陸廠愈出愈好, 之前5子便服版都好高水準
正~~~可以一試!~~