Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: palebluebear

[詢問] 千值練飛鷹俠原來香港區冇得賣,有點愕然!

benbenben4213 發表於 6-9-2015 02:06 PM
我都唔明師兄你嘈乜 9, 千值練一早講明係日本區發售架啦,無追 post 就自己睇番先嘈啦

至於你話香港無得 ...

事實係一時寫錯, 我認!
其他嘢我也唔想講,也唔會嬲!
TD時時有月經帖 , 膠帖, 好正常!  反以近两年, TD多左班五毫, 維他亞伯.:78:
香港無得賣,可能係同之前套 "飛鷹俠3D動畫" 有版權衝突掛?!如果係咁,真係要多謝 意馬國際 imagi Animation Studio (0585)。
大家
benbenben4213 發表於 6-9-2015 02:06 PM
我都唔明師兄你嘈乜 9, 千值練一早講明係日本區發售架啦,無追 post 就自己睇番先嘈啦

至於你話香港無得 ...

唔係個個咁得閒望住個玩具市場,唔知唔係罪掛?下面都有兄弟唔知啦,好彩有樓主提醒。

重有,千記d野大家都知化學,無行係唔多唔少有影響心態。我就當玩少隻,有d人會考慮入唔入。

而家呢度d人咁惡嘅? 有乜就粗口行先,同亞洲足球先生有得揮。

師兄,我打中文超慢所以唔想多句。但你每個points正正也是我的感受,衷心多謝善意交流及提點 1.唔係個個咁得閒望住個玩具市場... 2. 千記d野化學,無行係唔多唔少有影響心態... 3. 呢度d人咁惡嘅... 有乜就   發表於 9-9-2015 12:03 PM
乳豬仔 發表於 8-9-2015 01:39 AM
唔係個個咁得閒望住個玩具市場,唔知唔係罪掛?下面都有兄弟唔知啦,好彩有樓主提醒。

重有,千記d野 ...

千值貨, 如沒有行, 真的要睇定D, 有乜問題要寄返當地先有得搞就超麻煩