Toysdaily 玩具日報

查看: 12849|回復: 21

[詢問] 千值練飛鷹俠原來香港區冇得賣,有點愕然!

等..................
benbenben4213 發表於 6-9-2015 02:06 PM
我都唔明師兄你嘈乜 9, 千值練一早講明係日本區發售架啦,無追 post 就自己睇番先嘈啦

至於你話香港無得 ...

唔係個個咁得閒望住個玩具市場,唔知唔係罪掛?下面都有兄弟唔知啦,好彩有樓主提醒。

重有,千記d野大家都知化學,無行係唔多唔少有影響心態。我就當玩少隻,有d人會考慮入唔入。

而家呢度d人咁惡嘅? 有乜就粗口行先,同亞洲足球先生有得揮。

師兄,我打中文超慢所以唔想多句。但你每個points正正也是我的感受,衷心多謝善意交流及提點 1.唔係個個咁得閒望住個玩具市場... 2. 千記d野化學,無行係唔多唔少有影響心態... 3. 呢度d人咁惡嘅... 有乜就   發表於 9-9-2015 12:03 PM

我都唔明師兄你嘈乜 9, 千值練一早講明係日本區發售架啦,無追 post 就自己睇番先嘈啦

至於你話香港無得買,此話何解呢,精粉,姑仔,月份,乳罩間間玩具舖都開左訂架嘞喎,咁叫無得買呀

你話人地開門市,有 display但無得買好失望,呢個情況笨大都有啦,你又唔出黎嘈

自己唔留意市況就嘈嘈貢,何其 on 9

P.S. 講多樣野你知,飛鷹俠版權者叫龍之子,關孩之寶條鐵事呀,要出 post嘈,內文,用詞字check 請楚先出啦,真係話你 ON 9 你就嬲
冇話on9唔on9嘅,可能我係期望越大失望越大.之前去佢地公司換肩甲職員已經話"可能"飛鷹俠冇咁多人香港人識啦???
我已經覺得奇怪, 飛鷹俠點到比起破裏拳香港人認識多啲啦!!!
咁殊不知嗰日無意間上到去兆萬新店, 見到有擺飛鷹俠出嚟,滿心歡喜問係咪有得賣,職員禮貌地話個牌已經寫咗香港區冇得賣.
如果市面見到嗰啲一定係水貨....Fine...
第一我買玩具其實好簡單,見到啱或者係知道會出我會訂.係水貨定行貨從來都冇乜去理會.
當然啦! 有錢冇嘢買唔到. 遲啲市面有水貨賣咁買唔賣呢個當然係個人決定啦!!!
寂寞到夜深                                                            
頭像被屏蔽
提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

算,橫掂肩甲一舉手就斷,如果唔fix搵鬼買。只是可惜飛鷹俠玩具小之有小。有聞孩之佬同笨大唔妥!
更正寫錯 "龍之子"
咁PK,我仲諗住有機會儲齊成套添。
之前孤仔訂咗咪無貨比?
挑!有日版來的!冇行貨姐!!怕乜狗呀!
咁香港整間專賣店來把鬼!:@
HK魂shop也不是樣樣東西也開訂吧!:80:
點會無得買,睇下炒高幾多姐
咩事? 點解冇得賣?
garykuga 發表於 5-9-2015 12:01 AM
咁PK,我仲諗住有機會儲齊成套添。

師兄! 原本我都係咁諗!
諗諗下我覺得極到渺茫囉! 哈哈....
行店有擺件貨出嚟display,任何人正常覺得應該就快有得賣,點知係相反,真係吹9賬