Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: hoiwai65

[玩具攝影] EB員工唔夠尊業,令人失望!

skyhawk 發表於 29-7-2015 10:02 AM
買得EB就預咗.. 之前你地D前軰咪奶嘢仲勁十倍啦

不過, 如果換咗做EB姐姐幫各位 ...

師兄們:Pippen個頭有點野喎!換過隻睇下

EB姐姐: 吾駛啦,一係幫你吹,一係用口水顏射Pippen, 你簡!

師兄們::47:
咁呢個問題應該係出喺EB公司,佢應該訂立員工指引。
id01937 發表於 29-7-2015 09:39 AM
無辦法 要退一盒 可能要寫Report  如果佢整得走我都可以接受既..

唔話一盒啦,換一隻鞋,佢話要一對換喎,包裝係一對喎,當正真鞋的售後服務!無得頂!!!
佢地一樣有問題,要你成盒換,係希望你自己覺得唔好意思再換多次,同埋令你唔好check得太仔細呀。
最重要人地幫你解決件事~~人地大鑊過你wor~都對足班客5日啦~~~~兜口兜面食過幾多口水~~~
仲有你d錢都唔一定光淨, 點知你手上d錢邊度找番黎???
我尋日去換jordan同柏賓ex body…

Jordan個body條腰好似斷左咁…fing黎fing去…

柏賓就兩隻膊頭關節實到郁唔到…

之後佢入倉拎左個新既出黎…

仲要加多句,隻隻都係咁喎…

但新拎出黎隻jordan body腰關節今次就實到應該係痴死左既…

柏賓body拎出黎又係咁講:隻隻一樣…我就試下郁唔郁到啦…郁到喎!咁何來一樣呢?
於是我就硬食左…
dbz 發表於 30-7-2015 12:10 PM
最重要人地幫你解決件事~~人地大鑊過你wor~都對足班客5日啦~~~~兜口兜面食過幾多口水~~~
仲有你d錢都唔一 ...

你覺得佢真係解決咗問題?基本問題冇解決到,第一隻有點野又有口水既去咗第二個客度。的確佢地可能對咗d客五日辛苦,但如果佢地有糧出唔係義工的話,可以有幾大鑊呢?哈哈!我d錢乾唔乾淨好難講,第一,我係用visa比錢,銀行過數,乾唔乾淨我唔知。第二,我有正當職業,唔係黑錢,如果EB認為有黑錢或d錢來力不明大可以舉報呀。
失敗巳經退步了唉!
hoiwai65 發表於 1-8-2015 03:53 PM
你覺得佢真係解決咗問題?基本問題冇解決到,第一隻有點野又有口水既去咗第二個客度。的確佢 ...

換又換左比你 ,你話佢唔換比你就嘈o者~~ 你點知人地比第2個客??比第2個客都唔關你事啦~可能人地ok呢~~你估個個係你驗屍官咁咩~我係話你隻手掂過d錢或者卡唔光淨呀, 學你話齋點知你隻手搞過咩呀?
之前去買ALL STAR JORDAN 又係有粒野O係個頭雕度
個女店員會都係拎張TISSUE 出黎掃走佢
係咪會場太多人 拎唔到先吹呀
dbz 發表於 4-8-2015 10:47 AM
換又換左比你 ,你話佢唔換比你就嘈o者~~ 你點知人地比第2個客??比第2個客都唔關你事啦~可能人地ok呢~~你 ...

哈哈,我張Visa卡的確係好污穢呀,不過EB照收我張卡呀,可以點?Who care呢?,我重申我係對EB服務及衞生不滿,我作為消費者當然可以提出及與其他消費者分享啦,我説出了事實有何不對?如果你認為消費者們應該要接受EB就是這樣的態度同衞生不要改進,下次你去EB買野情況更壞,難道你真係接受。我視EB的Figure係較高檔次的玩具。我對佢有一定要求。再説你真係可以接受你的玩具有別人的口水嗎?算吧啦,大家觀點不同,我就接受唔到了。
swan1023 發表於 29-7-2015 09:04 AM
原諒別人,放過自己!放鬆D啦香港人!

hey bro, you sound like a preacher :)

Personally, I take care of my figures very carefully, and try to remove dust with soft brush slowly.  EB staff's conduct is clearly not acceptable...
用塵掃掃有幾難,專吾專業,識吾識玩具就係呢D分別