Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: 霸氣膠

[分享討論] enterbay動漫將會出奧尼爾兩body湖人連魔術衣服

就算有新開發SIZE BODY,,,,,
但的BODY可動度,,,,咁耐都冇進步過,,,,
差過副廠BODY,.,,, :78:
eliseson 發表於 30-6-2015 11:43 PM
可能佢要好似tony gum
加套suit俾d player。。haha

大家唔使咁勞氣既,ENTERBAY D野,明架啦~
出左咁多個素體上沒咩大改變,我都覺得佢好HEA下,
頭係做得好出色,不過其他野就......
白色波衫變黃,素體好易甩色,D鞋又無版權,HEA做(好似LBJ個對.....)
衫褲鞋係無咩可以改進既情況下我希望佢BODY可以俾少少驚喜~
起碼個千幾蚊俾都俾得順D吖~
chungyuihing 發表於 29-6-2015 11:53 PM
無間道好耐前以講左偉仔唔出得,得番華仔單支可能就告吹了
反而之前有講過出大石又無聲無息消失了
好 ...

邊個大石? stone wong?

WANOWEN 發表於 30-6-2015 11:05 PM
佢雖然算係新開發個body,不過佢個素體真係無乜大改變,老問題依舊,站立無問題架,射波呀,上籃始終怪 ...

射波點都唔會似,  因為figure舉起隻手個膊頭就會轉咗落格甩底.你真人舉隻手個膊頭係唔會咁.

真人既膊頭個關節係好複雜, 唔似其他大部份關節只係向一個方向, 鎖定某段角度咁郁, 例如你個膝頸只可以向後屈, 唔會左右屈, 屈曲亦0-180度左右. 所以膊頭要做得似, 以而家既方法其他廠一樣做唔到.

mj23 發表於 1-7-2015 02:11 AM
邊個大石? stone wong?

The Rock, 仲要系Fast7,諗住可以借波地補完路霸,無機了
WANOWEN 發表於 30-6-2015 11:05 PM
佢雖然算係新開發個body,不過佢個素體真係無乜大改變,老問題依舊,站立無問題架,射波呀,上籃始終怪 ...

我同師兄D NBA Figure 完全一樣,無多無少:x
mj23 發表於 1-7-2015 02:56 AM
射波點都唔會似,  因為figure舉起隻手個膊頭就會轉咗落格甩底.你真人舉隻手個膊頭係唔會咁.

真 ...

呢點我都明,
但佢出得NBA系列,我覺得素體亦都係佢地既賣點,
唔似其他公司既FIGURE咁可以用衫遮,
所以如果佢要繼續NBA條路,
開發新素體係無可避免.......
(希望有生之年見到啦...)
dewback 發表於 1-7-2015 10:42 AM
我同師兄D NBA Figure 完全一樣,無多無少

死火,今次重要一出出3隻........{:1_376:}
WANOWEN 發表於 1-7-2015 12:05 PM
死火,今次重要一出出3隻........

今次我都想買呢三隻,不過睇下 hottoys 出咩先再定,Pippen 就一定買
dewback 發表於 1-7-2015 12:43 PM
今次我都想買呢三隻,不過睇下 hottoys 出咩先再定,Pippen 就一定買

我諗奧尼爾應該大約3千尾,加埋2哥又千尾,
坐住都差不多6千........:ice:
不如出個 "TNT 講波" 版..
WANOWEN 發表於 1-7-2015 03:11 PM
我諗奧尼爾應該大約3千尾,加埋2哥又千尾,
坐住都差不多6千........

又不用買晒,買1隻先都可以...

遲下專門店又有....
霸氣膠 發表於 1-7-2015 08:15 PM
又不用買晒,買1隻先都可以...

遲下專門店又有....

ching你講得啱~{:1_377:}\
我好小見到有公司無論幾時都可以買到佢既產品,
真係''唔怕你無貨,最怕你無錢'':78:
BatIron 發表於 30-6-2015 03:54 PM
Penny Hardaway! Penny Hardaway! Penny --------- Anfernee Penny Hardaway!!!!!!!!!快D嚟啦!起 ...

Penny Hardaway! Penny Hardaway! Penny --------- Anfernee Penny Hardaway!!!!!!!!!快D嚟啦! x 2
:):):)