Toysdaily 玩具日報

[分享討論] enterbay動漫將會出奧尼爾兩body湖人連魔術衣服

危險人物 發表於 29-6-2015 10:10 PM
無間道係唔係出架

無間道好耐前以講左偉仔唔出得,得番華仔單支可能就告吹了
反而之前有講過出大石又無聲無息消失了
好想佢出葉問3
wing1123 發表於 29-6-2015 09:24 PM
姐吾係話想串潤你..佢有邊個籃球明星body有新開發過...唔係改一改紋身就當開發嘛?EB我都有欣賞過我都有入 ...

我其實除左佐敦會用相同模﹙同一個人嘛﹚其餘個個球員高矮肥瘦都唔一樣,全部係新開發
rx78man 發表於 29-6-2015 09:33 PM
又係籃球野,獨沽一味好難生存喎……

又唔係得籃球,上年動漫都有mr bean,救火英雄等 .
ZARD 發表於 29-6-2015 08:50 PM
EB講咗Pippen都會在動漫節出。

:he:柏賓一定要入公牛3子:handshake:,奧尼爾睇完樣先決定
eliseson 發表於 29-6-2015 09:42 PM
你認真問架?
AI KB.BG KD LBJ THE WORM MJ
不如你答翻我有邊個一樣啦

Sorry 師兄,剛睇官網真係寫新開發body..但出到黎比我感覺真係轉一轉膚色同紋身加高加長少少關節
好似話一定係DUO PACK咁賣.......咁個價一定幾進取啦
NBA 食得幾耐呢,毫無進取
佢的產品 日後買得到 又平百幾蚊
何需要幫佢排隊做勢呢 ,師兄們三思喔
SNAKE.7 發表於 30-6-2015 08:00 AM
NBA 食得幾耐呢,毫無進取
佢的產品 日後買得到 又平百幾蚊
何需要幫佢排隊做勢呢 ,師兄們三思喔

完全同意,賣極都有,不需急於一時。

等有閒錢先入,呢幾個月洗太多。
Penny Hardaway! Penny Hardaway! Penny --------- Anfernee Penny Hardaway!!!!!!:$!!!快D嚟啦!起碼買2,3隻!
要比AI高好多:he:
wing1123 發表於 30-6-2015 07:27 AM
Sorry 師兄,剛睇官網真係寫新開發body..但出到黎比我感覺真係轉一轉膚色同紋身加高加長少少關節

下。。。咁都吾叫新開發??你覺得ai 同bg 手臂一樣粗 身形一樣肥?
吾通真係整到阿凡達咁先叫重新開發??
Btw 我吾應該咁認真。。我輸左
eliseson 發表於 30-6-2015 06:58 PM
下。。。咁都吾叫新開發??你覺得ai 同bg 手臂一樣粗 身形一樣肥?
吾通真係整到阿凡達咁先叫重新開發 ...

籃球 (或者講運動野) 個定向同其他例如電影唔同
做型唔會點變, 最多換個新樣, 換套波衫OR鞋
好難整到有咩大分別..
利申 我都認真左 HAHA
eliseson 發表於 30-6-2015 06:58 PM
吾通真係整到阿凡達咁先叫重新開發 ...

佢雖然算係新開發個body,不過佢個素體真係無乜大改變,老問題依舊,站立無問題架,射波呀,上籃始終怪怪(利伸我已有jordan ,rodman,ai,lbj,kobe)
WANOWEN 發表於 30-6-2015 11:05 PM
佢雖然算係新開發個body,不過佢個素體真係無乜大改變,老問題依舊,站立無問題架,射波呀,上籃始終怪 ...

無錯 呢個係佢活動能力ge問題 可以改善下
但係果位ching請到每個球員都係用同一個body。。佢咁講我覺得抹殺左人地一翻心機姐
佢好明顯玩野。。或者佢真係吾熟nba player la
BBBunzz 發表於 30-6-2015 10:33 PM
籃球 (或者講運動野) 個定向同其他例如電影唔同
做型唔會點變, 最多換個新樣, 換套波衫OR鞋
好難整到有 ...

可能佢要好似tony gum
加套suit俾d player。。haha