Toysdaily 玩具日報

樓主: stockholder

[Hot Toys] 1/6 Thor 雷神 figure Avengers: Age of Ultron

又出呢招?見訂單不似預期就。。。。。。整張今嘅相出黎:he:
kingofhero 發表於 30-6-2015 01:09 PM
佢係要話比大家知大貨走樣唔關佢事~

以前我都比這些相或官圖騙到。現在知道跟到7成已經係賺左。
現在這些相對我地這些賴野有經驗人士根本無影響。
咁講法有冇師兄post過以往的實物同官圖比較圖片呢?
hk小文 發表於 26-6-2015 08:49 PM
hottoys啲頭雕都叫唔掂?老哥平時玩開邊間廠,有靚過 hottoys 的頭雕?

唔係唔掂.係話做得比以前差左..請睇清楚人地講D咩先了
重有冇得訂?????
zerofai2 發表於 3-7-2015 11:23 PM
唔係唔掂.係話做得比以前差左..請睇清楚人地講D咩先了

原來市場最好就等如要認同佢出得似
我又學到野
我得A1 thor
不過呢隻個辦同thor 2比的確係差左
我訂都係搏一搏大貨個樣會執番好d
Hot Toys首度推出擴增實景技術(Augmented Reality; 簡稱: AR),率先設計出可透過手機操控遊戲介面的APP程式,於遊戲中活現雷神擊敗奧創士兵軍團的虛擬影像!

粉絲可透過智能手機或平板電腦( iOS或Android平台) 免費下載「Avengers: Age of Ultron AR Experience」程式,開啟程式後,用手機鏡頭對準雷神人偶地台及雷霆戰鎚,即可啟動虛擬3D電影情景影像。手機屏幕上雷神人偶身旁會呈現一些雷電光效,而一眾虛擬3D奧創士兵影像亦會同時出現。

相信這個嶄新擴增實景技術,定會讓粉絲充分享受到與珍藏人偶進行的互動體驗!大家即日起可到Secret Base 親身試玩!

iOS下載連結(需要iOS6.0或以上):
http://apple.co/1gWLghH

Android下載連結(需要Android 2.3.1或以上):
http://bit.ly/1FnY8cx

粉絲亦可在App Store或Play商店搜尋「AAOU AR」下載

唔通聽日派貨 .....
roy9042002 發表於 28-9-2015 04:20 PM
唔通聽日派貨 .....

仲開訂中。         
不像阿~頭改不改
呢隻配件上好過DARK WORLD 2,而且都係輕甲
覺得DARK WORLD2頭靚D 直接單買個頭返來就搞掂
yipyip007mkS 發表於 28-9-2015 07:58 PM
呢隻配件上好過DARK WORLD 2,而且都係輕甲
覺得DARK WORLD2頭靚D 直接單買個頭返來就搞掂

DARK WORLD 2多件型仔黑被風喎!
Is that the best you can do?
可惜我係好遲才訂,所以呢次我係最尾一個先有得拎:cool: