Toysdaily 玩具日報

樓主: stockholder

[Hot Toys] 1/6 Thor 雷神 figure Avengers: Age of Ultron

所以我都唔知訂唔訂好,差不多全部都係舊件,得頭和鎚仔先係新{:1_237:}
DVD迷 發表於 26-6-2015 06:30 PM
所以我都唔知訂唔訂好,差不多全部都係舊件,得頭和鎚仔先係新

有thor2就省啦~
仲有諸神黃昏同復3嚟緊
不肖生 發表於 26-6-2015 06:48 PM
有thor2就省啦~
仲有諸神黃昏同復3嚟緊

但見佢仟三蚊又唔係好貴,又想要個發光鎚……{:1_224:}
我都訂左。職員話個app係用來玩figure時用的。將部電話對住隻雷神時,電話晝面會出現兵仔喎
有thor2就省啦~
仲有諸神黃昏同復3嚟緊

Hottoys 越做越差。再等都未必會有驚喜。
見到呢只一開訂。我已經上網買返Thor 2算。
自從女雕刻師 K .A Kim 無做。hottoys啲頭雕已經唔掂。
請問有實物版睇未?:love:
thor 2 個頭有生氣d
有輕甲版人士表示⋯⋯bid 個鎚就攪電∼∼GOOD!:34:
zerofai2 發表於 26-6-2015 08:29 PM
自從女雕刻師 K . ...

hottoys啲頭雕都叫唔掂?老哥平時玩開邊間廠,有靚過 hottoys 的頭雕?
唔少人訂wo . 仲差qs 咋
輕甲版.... 發光鎚.... 新頭雕 .... $1330.... 就呢 4 樣嘢我已覺得收貨, 今日去訂左.
p.s.: 雖然頭雕冇 Thor 2  咁靚, 但起碼比 Avenger 1 個隻好不知多少倍, 再者如今次 HT 用回 Thor 2 頭雕重塗, 唔係更加冇誠意?!
有thor2就省啦~
仲有諸神黃昏同復3嚟緊

同意.....個頭睇d相,又唔係好過thor 2果個
反而thor2果個有d神
呢個就木嘴樣......除非大貨又有改啦
我無thor2 所以至會訂呢隻
講真,個鎚著燈,我屋企d ironman 買番來著過一次燈拆左電都無再著過
有無燈我真係唔care...我寧願佢貴dd 有兩個表情頭好過 :ar:

上次冇入輕甲今次入呢隻就 FIT 哂 :love:
zerofai2 發表於 26-6-2015 08:29 PM
自從女雕刻師 K . ...

佢後尾都唔得啦~好幾次失手失到水準以下,大家都好失望.

反而最近隊長 托爾(thor2) 梅菲 管家 羅賓 Tony(Ironman2便服)表現都唔錯.
DVD迷 發表於 26-6-2015 08:36 PM
請問有實物版睇未?

未有板睇住, 我估聽日啦