Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: netvigator

[玩具攝影] [Macross Frontier] DX超合金 VF-19ADVANCE

感謝樓主分享,其實好多大大都錯過左arcadia隻yf-19, 唯一方法便是用vf-19a補償,好彩bandai今次有出真功夫,菜友才能有機會擁用平價一點的成品。

小腿內側變形時嘅連動機關,同佢同廠1/72模型設計類似,都係一讃.
Add marks for your great report and I still haven't got it... :(
谢谢分享,的确用心,详尽
唔係樓主講都冇留意 VF-19同YF-19,超時空要塞PLUS係YF-19,咁VF-19係邊集出架?超時空要塞7???
simpsons 發表於 22-6-2015 01:22 AM
唔係樓主講都冇留意 VF-19同YF-19,超時空要塞PLUS係YF-19,咁VF-19係邊集出架?超時空要塞7???

超時空要塞F-劇場版~戀離飛翼~
中出現左兩秒...
係阿勇開的{:1_377:}

IC~~THANKS~  發表於 22-6-2015 08:37 AM
leo_00 發表於 22-6-2015 02:17 AM
超時空要塞F-劇場版~戀離飛翼~
中出現左兩秒...
係阿勇開的

Watch here:
https://www.youtube.com/watch?v=TGEJvW6Y6D8#t=16s

IC~~THANKS~  發表於 22-6-2015 08:40 AM
very detail report, thx a lot!!!
感謝樓主分享.......搞到我都有興趣買埋Bandai 呢隻....:time:
takeshi 發表於 21-6-2015 09:35 PM
Thanks 詳細報告!...攪到想入埋A記果隻....

Ching,我兩隻都有,論變身後外形,A記正好多!
步京暈 發表於 23-6-2015 10:00 PM
Ching,我兩隻都有,論變身後外形,A記正好多!

可惜市面已冇貨...同都幾貴下....:oh:
both A and B are great, but I prefer a more, sadly hard to find and expensive too
感謝師兄咁詳盡嘅比較報告:77:
比較的仔細!謝謝!