Toysdaily 玩具日報

[詢問] 請問各位有冇人知道MP10柯柏文再版幾時出?

講開孤仔, 有無人留意隻 mp 24 史達, 已經唔使八五零呢。
hk小文 發表於 29-6-2015 03:10 PM
講開孤仔, 有無人留意隻 mp 24 史達, 已經唔使八五零呢。

下,宜加幾錢呀!? 咁底玩
hk小文 發表於 29-6-2015 03:10 PM

唔系fa,跌得咁交关
跌咗起碼兩個禮拜啦
有二盒, 呢排先拿黎玩, 考慮掉左D盒佢

終於 係孤仔攞左貨,但今次對孤仔有啲失望,事緣 取貨時已發現雙膠紙,便問下是否全新的,佢答係,因我一直覺得孤仔幾好,加上我晤係盒控 & 驗屍官,所以便帶佢返屋企,開盒後,吸膠係雙膠紙,說明書內另外的小冊子 原本是摺上摺(有舊痕顯示),但只是摺一摺,我晤敢話一定係已開盒貨,但個心就晤係好舒服 ……

我應該都會繼續去孤仔訂野,不過 晤會係取mp10哩間

我以前都試過!:*

Ching不要不舒服, 你雙封,但有冇sad?我單封,但中sad,更慘。
我都係雙膠紙, 個貨櫃仲有D花! 自玩就算! :(

呢批貨幾乎全部雙膠紙,連裡面透明膠笠4邊都一樣雙膠紙,原因不明。

再版質素認真差,尤其d電鍍!煙筒有水口冇乜所謂,但d電鍍好似戰損咁,表面有耗損,油桶d電鍍真心差咗d,表面好多痕!

另外竟然有三種不同嘅紅色,一d parts d紅色噴得深色咗,一d又噴到好薄,色差明顯!
fTmxM 發表於 7-7-2015 09:53 PM
Ching不要不舒服, 你雙封,但有冇sad?我單封,但中sad,更慘。

大大,其實我無詳細睇,大花應該無,sad位亦晤覺,諗到 個包裝成件2手咁,有啲戚戚然 ……;大大,希望你能換貨成功 :64:

大大,我玩落無乜野,雖然有啲戚戚然,唯同自己講算嗱,都係攞黎玩姐,不過 就一定晤會再幫襯果間 孤仔 ……
我果盒都係雙膠紙,但吸膠係單膠紙。qc真是麻麻地。
roystoy 發表於 8-7-2015 01:03 AM
大大,其實我無詳細睇,大花應該無,sad位亦晤覺,諗到 個包裝成件2手咁,有啲戚戚然 ……;大大, ...

可能你雙膠紙先係有CHECK多次QC...
MP QC愈黎愈差,都已經唔係近呢幾隻既事...
除非你話雙膠紙有爛件、缺件...
如果QC好,我寧願要盒雙膠紙好過單膠紙...
[quote]roystoy 發表於 8-7-2015 01:06 AM
大大,我玩落無乜野,雖然有啲戚戚然,唯同自己講算嗱,都係