Toysdaily 玩具日報

查看: 27843|回復: 80

[詢問] 請問各位有冇人知道MP10柯柏文再版幾時出?

請問各位有冇人知道MP10柯柏文再版幾時出?
mhfonana 發表於 26-6-2015 01:54 PM
玩玩具玩到充滿仇恨真係另人大開眼界

唔駛理果班反上腦
嘉豬 發表於 26-6-2015 11:11 PM
咁唔鐘意大陸D人洗唔洗唔買大陸生產既玩具?

大陸生產=/=大陸野既,正如滿口仇美仇日既大陸人都中意移民、買蘋果,玩日、美廠玩具,玩具姐,別認真.講返mP10,呢家個價好抵玩,mp01之外,佢都係值得一入。

我亦100%支持!!!!希望其他會員不要繼續在玩具日報作政治宣傳.也不要挑起對任何國家,膚色,人種,宗教的仇恨言論散播!!!
***這裡是給大家分享玩玩具樂趣的地方~
{:1_377:}{:1_377:}{:1_377:}
嘉豬 發表於 26-6-2015 11:11 PM

可以,呢次 MP10 made in vietnam
嘉豬 發表於 28-6-2015 02:02 AM
這樣管理員請你另外開TOPIC指出我和其餘有離題的討論吧,謝謝!OK?

一來你離題討論在先當然在你離題的地方指出,
二來你叫我另開topic內容也和玩具市場情報集中區無關,這不就和你之前強調[這個討論區主題係玩具]宗旨違背了嗎?講野前念清楚,吾好前後矛盾,OK?
我好簡單拉番入主題,講番呢次mp10 係made in vietnam,咁同"笨大"有咩關係?
係咪"笨大"控制了mp10的推出時間?定係柯柏文吾鐘意大陸人,從而未決定再版推出日呢?"家豬"可吾可以解答下,謝謝!

玩玩具玩到充滿仇恨真係另人大開眼界 {:2_311:}

買2盒好多嗎?? {:1_215:}
roystoy 發表於 8-7-2015 01:03 AM
大大,其實我無詳細睇,大花應該無,sad位亦晤覺,諗到 個包裝成件2手咁,有啲戚戚然 ……;大大, ...

可能你雙膠紙先係有CHECK多次QC...
MP QC愈黎愈差,都已經唔係近呢幾隻既事...
除非你話雙膠紙有爛件、缺件...
如果QC好,我寧願要盒雙膠紙好過單膠紙...
買行版日版米奇版淘淘版各有自由吧,這樣也要拗?

即如有得㨂的情況下我不幫襯百佳屈人寺一樣。
発売日 : 2015年06月27日

http://takaratomymall.jp/shop/g/g4904810398400/
孤仔打嚟話已派! {:1_377:}
灣仔社團,HB,煙士西京站都已返貨。
米青未返

擔心中, 想買盒靚盒
翻咗呢!!!!!!!
今日收到孤仔電話,有貨攞啦!
師兄們知唔知有沒有現貨賣?幾錢左右?thx!
有硬幣跟呀!正呀!一個紙皮盒有兩盒。方便拎。
昨日去hobby見到成座山咁多
haha19880311 發表於 24-6-2015 09:31 PM
師兄們知唔知有沒有現貨賣?幾錢左右?thx!

昨日 見 孤仔, 10紅魚6青蟹 有找
roystoy 發表於 25-6-2015 10:29 AM

合理價!!!!!!!!!!!
roystoy 發表於 25-6-2015 10:29 AM

Ok 喎...謝師兄!!
絕不購買由林健鋒家族代理的行貨