Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: 馬明

[玩具攝影] Marvel Legend Hulkbuster

ching, 已經跟你字眼打都係搵唔到, 可否pm話我知邊間?? 麻煩你...........
rrhk2013 發表於 14-6-2015 11:52 AM
可以打"Marvel Legends 反浩克", 呢d係廠辦離,
同成品應該無分別(可能無左SN), 估係工廠員工偷出來賣
...

ching, 請問點搵?? 已跟你的字眼都搵唔到............thanks
嘩 !?唔係掛,要750人仔
rrhk2013 發表於 14-6-2015 11:52 AM
可以打"Marvel Legends 反浩克", 呢d係廠辦離,
同成品應該無分別(可能無左SN), 估係工廠員工偷出來賣
...

淘寶=賊竇,你估唔到都有得賣!:he:
http://www.ebay.com/itm/2015-Mar ... hash=item3f4eea7343

ebay開始都有得賣2015 wave 3 現貨, 我諗香港應該就黎有貨啦呱.
getter1234 發表於 23-6-2015 01:22 AM
見youtube 同 ig 好多美國玩家都玩緊antman wave

係. . . .上2個星期已經玩緊,香港連尾燈都見唔到:oh:
有冇玩開Marvel legends 既師兄可以分享下....hk通常遲幾多.....
玩狗城已開訂了!可以網上preorder
Zacc 發表於 23-6-2015 09:48 PM
玩狗城已開訂了!可以網上preorder

貴左少少 但就有講預717出貨 同free ship
雖然睇官方都話係6月尾至7月頭
但又見有d鋪話8~9月先有