Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] Marvel Legend Hulkbuster

ming_sir225 發表於 12-6-2015 11:55 PM
呢隻好大機會係ssp遇上,到時先入。 x2

我諗唔差得幾多,我等

之前隻comic, ironmonger, red hulk green hulk, 完全一樣,呢隻分哂件比佢抄,冇得唔似la。
馬明ching套Wave 3 係咪派左?:no:
神打魔帝 發表於 13-6-2015 05:39 PM
馬明ching套Wave 3 係咪派左?

未派 , 淘回來的:x

淘寶??????????????????????????????????????????????????????????????????

唔怪得,不過有得淘真係唔奇,獲獲ML 未派前都有散貨
如果唔係WAVE 3 自己中左幾隻,我都會淨淘隻HB 算:DD

師兄有無隻HB個淘名可以SHARE下:handshake:
神打魔帝 發表於 13-6-2015 09:50 PM
唔怪得,不過有得淘真係唔奇,獲獲ML 未派前都有散貨
如果唔係WAVE 3 自己中左幾隻,我都會淨淘隻HB 算: ...

獲獲未派都有咁西利.....但我係淘寶任何一隻都搵唔到|"|"|"|"
..計埋運費接近一千港紙...

咁我買正式版BAF好過.....
樓主真係有大愛, 我都係等大貨算啦:(

http://item.taobao.com/item.htm? ... ;abbucket=14#detail
rrhk2013 發表於 14-6-2015 07:57 AM
樓主真係有大愛, 我都係等大貨算啦

http://item.taobao.com/item.htm?spm=a230r.1.14.28.yLEQZ2&id=45 ...

wow  點解我搵唔到= = 請問係打咩字眼
IVAN102HK 發表於 14-6-2015 11:40 AM
wow  點解我搵唔到= = 請問係打咩字眼

可以打"Marvel Legends 反浩克", 呢d係廠辦離,
同成品應該無分別(可能無左SN), 估係工廠員工偷出來賣:p

Antman果wave BAF隻Prime Ultron都有得賣啦!
連運費5魚幾, 值唔值就見仁見智, 但我都係等行版,
反正唔急玩:ar:
這隻很好玩,可動唔差!
rrhk2013 發表於 14-6-2015 11:52 AM
可以打"Marvel Legends 反浩克", 呢d係廠辦離,
同成品應該無分別(可能無左SN), 估係工廠員工偷出來賣
...

thankyou                                                                           
Mcfarlane 發表於 13-6-2015 01:07 PM
同Toybiz隻神物比,真係打邊爐打屎忽

Toybiz果隻我有, 唔係師兄你想得咁神, HB頭不能轉已經好不滿, 手指可動反而令拳頭合實變得有點怪, 優點是打開可見到TONY頭!!

http://gumng522.blogspot.hk/2011/02/marvel-legends-ironman-hulkbuster.html

gumng 發表於 16-6-2015 08:45 AM
Toybiz果隻我有, 唔係師兄你想得咁神, HB頭不能轉已經好不滿, 手指可動反而令拳頭合實變得有點怪, 優點是 ...

但佢形態更似原著:$