Toysdaily 玩具日報

[最新報價] HKTV 千值練恐龍三一特價

不過現在4百幾呢個價重要送上門又確係非常合理, 如果千值練一出就係呢個價唔咁大食就唔會坐死啦!
yugi 發表於 11-6-2015 09:20 AM
超獸未出個訂價已係咁跌

師兄,你重要諗下個月7月尾動漫節會唔會有什麼金屬色/別色限定版, 又會唔會千值練見銷情唔好到現在都好小人訂, 所直接係裡面大減價促銷...唔駛多丫做千8蚊現貨已經平過晒現在重有得訂貨過d街鋪價啦! 不過呢個純屬個推測!
頭像被屏蔽
反而己訂超獸就收18xx,現貨賣21xx!咁會唔會下次出新嘢多D人訂!(完全段估,不喜勿插)
其實多個渠道幫 D 批發散下貨,都不失為一件好事,話唔定遲下瑞記都揾 HKTV 散下貨,我始終希望王生有得做落去,咪俾條 PK 689 整死!!!!!
撇開政治問題,今次精x拍hktv散平貨係一個非常好既體驗,又唔駛比炒家搶晒(最多同炒家鬥快按掣)又唔駛排隊排到熱夾臭又重要送埋上門, 如果多d公司參與呢種散貨方式真係幾好!
getter.robot 發表於 11-6-2015 10:51 PM
今日一放工就去, 去到落咗閘  但未關門 , 入晒三隻!

師兄咁好彩, 噚晚收工病病哋,都貢過去想入隻一號,點知場内只得幾盒2、3號,冇1號,問嗰姐姐重有冇1號, 佢就擰哂頭,明明當時有兩位大哥攞貨,唔通可以留貨? 好彩喺巴士上hktv 度即訂, 明天送到。
剛剛送到貨, 包裝精美。
頭像被屏蔽
I also receive the product. Really nice package with a gifts for it. At this price, great deal ! Way to go HKTV
我都收到,仲送濕紙巾。。。。
kelvinlam 發表於 12-6-2015 06:53 PM
我都收到,仲送濕紙巾。。。。

你買晒三隻?有得送濕紙巾咁好?
I only buy the Getter 2 !

hktv 包装眞係好,雪梨紙都完整