Toysdaily 玩具日報

[最新報價] HKTV 千值練恐龍三一特價

Sold out:no:!!!!!!!!!!!!
Want to buy 1 set but..........:help:

去SSP精粉囉,貴18銀.....
如無睇錯,今日見孤仔龍三一3號連特典4魚找一雞, 又平過HKTV, 不過貴十幾蚊送到府上又係值既
千值練出品一向都係得啖笑, 無錯佢d野外表係幾好, 可惜一d都唔耐玩關節玩幾玩極易鬆散, 而且每件設計都必定有危險位好易爛, 價錢又貴所以冧價係必然發既事, 就出既超獸睇怕都一定會大跌價, 除左因為上述原因外最近日元又再貶值都係一個重要因素!!
恐龍三一又未睇過,一號又不太可動,三號變型直頭揾笨,係二號好D.
leehow 發表於 11-6-2015 01:31 AM
千值練出品一向都係得啖笑, 無錯佢d野外表係幾好, 可惜一d都唔耐玩關節玩幾玩極易鬆散, 而且每件設計都必定 ...

有幾“必然”呀又? 天元, 三一, 巨神, 幫下手,找隻無炒價來俾我買下好噃, 咁“必然“的話。
leehow 發表於 11-6-2015 01:31 AM
千值練出品一向都係得啖笑, 無錯佢d野外表係幾好, 可惜一d都唔耐玩關節玩幾玩極易鬆散, 而且每件設計都必定 ...

超獸未出個訂價已係咁跌:x
1號又有番貨啦, 有意既兄弟可以去睇睇
不過現在4百幾呢個價重要送上門又確係非常合理, 如果千值練一出就係呢個價唔咁大食就唔會坐死啦!
yugi 發表於 11-6-2015 09:20 AM
超獸未出個訂價已係咁跌

師兄,你重要諗下個月7月尾動漫節會唔會有什麼金屬色/別色限定版, 又會唔會千值練見銷情唔好到現在都好小人訂, 所直接係裡面大減價促銷...唔駛多丫做千8蚊現貨已經平過晒現在重有得訂貨過d街鋪價啦! 不過呢個純屬個推測!
頭像被屏蔽
反而己訂超獸就收18xx,現貨賣21xx!咁會唔會下次出新嘢多D人訂!(完全段估,不喜勿插)
其實多個渠道幫 D 批發散下貨,都不失為一件好事,話唔定遲下瑞記都揾 HKTV 散下貨,我始終希望王生有得做落去,咪俾條 PK 689 整死!!!!!
撇開政治問題,今次精x拍hktv散平貨係一個非常好既體驗,又唔駛比炒家搶晒(最多同炒家鬥快按掣)又唔駛排隊排到熱夾臭又重要送埋上門, 如果多d公司參與呢種散貨方式真係幾好!