Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] Hot toys 出0左新 "figure"樣板,夠境有無聽過我0地意見去修改~

一男子因素.............{:2_244:}
所以KA要彈起唔係冇可能

CA2隻平胸隊長我仲記到而家 :45:
通常小人訂果D都出得好正。 如whaplash mark2 及mk41
they focus more on the machine rather ppl, even the recent starwars though good but not great
CA2隻平胸隊長 , 每日翻屋企見到佢都想 XYZ HT- :53::53::53::*:*:*
HT - 嚟緊隻 IM Mark 3 唔好再玩嘢啦! :74::74:
玩具王者 發表於 10-6-2015 05:39 PM
所以KA要彈起唔係冇可能

CA2隻平胸隊長我仲記到而家

雖然我冇入平胸隊長, 但係比著我買左都火滾
電影版權及肖像權持有人話就改得!
留名睇打手護主:x
其實HT野冇需要訂,一般都有現貨...至少我E家都唔會系sideshow訂,反正美洲要遲過香港成個月先到貨,我系度等睇CHING報告後再決定買都唔遲,其實IM冇想像中咁好賣,徐左果D咩限量版,遲遲到要搞到on sales都仲系賣唔曬,好似隻igor上個星期平成30% ,成千銀港幣。遲買有著數。我等睇HB 40% off 再入手,冇就算數:58:
别太認真!
認真便輸了!
聽完唔做。不過龍頭始終係佢
有既,係响好多聲音之下先接受,得幾個人講果d就好微lo.....
wingsiu 發表於 10-6-2015 09:50 PM
其實HT野冇需要訂,一般都有現貨...至少我E家都唔會系sideshow訂,反正美洲要遲過香港成個月先到貨,我系度 ...

CHING係邊到見到有得賣平IGON??
你講既平30%係邊到黎
小弟之前都有興趣入返隻
但係見到個個寫出黎都要32魚:no:
T兄 發表於 10-6-2015 10:45 PM
CHING係邊到見到有得賣平IGON??
你講既平30%係邊到黎
小弟之前都有興趣入返隻

sideshow上個星期30% off, 不過唔受理香港買家
試過不過好耐之前,war machine初出辦時無ex-wife,經過眾人要求,後來加番ex-wife.