Toysdaily 玩具日報

查看: 17713|回復: 44

[玩具攝影] Hot toys 出0左新 "figure"樣板,夠境有無聽過我0地意見去修改~

Hot toys 出0左新 "figure"樣板, 夠境有無真係聽過我0地俾左訂0既幾十萬個買家"意見"去修改一下件產品呢?!  :$

如有...請舉其他例證...:unhappy:

好似近排人人談論緊0既 "AOU" "Scarlet Witch" (面相, Body等...) , HULK BUSTER (追加連擊手, 頭盔連動開關, 腳掌改翻細少少等等...) :56:

Hot toys 知道後會唔會真係認真去聽取買家意見去作出修改呢?!!
尼個世界, 一係買, 一係吾買,
其他都係廢話!!! 無客買, 佢自然會改!

如果已經大把客訂左,
佢又無厘頭, 跟你d所謂意見去改,
本身已經訂左果d客, 吾滿意點算呀????
求其在網上打幾個字就叫做""買家意見"""???!!
邊個買家先???  幾多人先??? 乜野意見先????
有無最少打一封, 正常小小的簡單英文信,
去佢公司的電郵, 具體少少表達下, 你d所謂"買家意見"先???
真係小學雞得好可憐, 原全吾知商業社會, 同個世界係點樣運作!!

講真⋯⋯你睇左板 先去訂嫁麻,者係你接受個板既設定啦!所以佢跟本唔使聽見意 有D角色一定賺既更加唔使理你⋯⋯
無理由你覺得唔好有野改都去訂⋯⋯之後駁佢改到岩你心水⋯⋯羅緝唔岩,講唔通囉⋯⋯
咁真係睇唔岩無訂既米用第二代改小小吸引下你 睇下受唔受囉
佢完全唔會急於改靚大貨
但係佢雖然有講大貨修改不作通知,不過佢大貨改到衰過個板真係要!!!
隻平胸CA 真係要!:53:

除非冇人訂啦!否則休想!
佢出乜9屎垃圾
D人都仆到去訂啦
邊度有源動力去改善?
再講
唔通尊登搵條友
上TD碌十幾廿版去睇comment咩
o曬氣!
AOU隊長同MARK43冇進步咩?:unhappy:
巳經收哂你地$袋袋平安,仲改?
Many feedback in their facebook, but they never reply la 忠言逆耳:62:
少年,你太年輕了...:p
所以咪要叫KA生生性性囉!
唔聽買家好耐了,放棄吧!HT現等同現無記一樣:49:
你似幫 KA 做緊野 wo

競爭市場,玩具質量外型,是購買考慮因素
除非發生集體性排擠罷買情況,否則難有改善...看看淘寶驚人的需求量就知道這是不可能逆轉....
KA 個板係幾得,但係佢隻42始終都未有大貨出,剩係佢facebook D 人講佢已經叫人擔心。希望佢隻43,44會好D,因為訂咗。HT 其實有D貨品仲OK,近期隻bone, 1/4 43 etc. 可能D女角差D,咪唔訂囉!
各有各買
各有各做架姐
多D選擇係好事
第日KA真係比佢助大左
你估佢唔驚咩
上年冇乜人同佢爭佢唔驚
而家條船多左隻鬼
黎緊既貨可能會進取D架啦
話哂生意喎:DD
要不是有我們這班 TD 玩家, HT 早已 XXXXXXX 了 !