Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] [黑金骨] Hottoys 1/6th IRON MAN 3 BONES (MARK XLI)

師兄,striker同bones 亦真係比一般IM造型較特別,所以bones同striker都有訂到👏

其實以前的mark 5 都正,不過唔知乜原因無得其他師兄的愛。
jcvcheng 發表於 11-6-2015 10:12 PM
師兄,striker同bones 亦真係比一般IM造型較特別,所以bones同striker都有訂到👏

其實以前的ma ...

5哥就係得唔倒我嘅愛....可能係佢條小蠻腰,相比其他兄弟好似好slim,不夠剛強感 (個人dislike嘅原因)....但如果日後出合金版,都可能改變主意入番隻,因為想儲齊一套1-7合金版....{:1_220:}
ChiuJai 發表於 11-6-2015 12:20 PM
依幾日討論區同FB啲谷,焦點盡在黑金沙骨....唔知我家中隻犬兒對佢有冇興趣呢.....嘿嘿!

入隻番去試下咪知囉:he:
rx78man 發表於 12-6-2015 10:47 AM
入隻番去試下咪知囉

師兄,有訂,但17號單,等通知....{:1_220:}
各位師兄,請問現在追加這只需要幾錢?原價是多少?
bobo5573 發表於 19-7-2015 11:47 PM
各位師兄,請問現在追加這只需要幾錢?原價是多少?

原價是 $1780!!!

哇……乜呢隻扼人man甘貴架,因為冇愛所以一開始都冇留意呢隻個價,原來只係多左分體功能又無頭雕都可以甘高價錢,真係有愛先買得落手:(
哇原來
Captain係咩黎架 發表於 20-7-2015 01:01 AM
哇……乜呢隻扼人man甘貴架,因為冇愛所以一開始都冇留意呢隻個價,原來只係多左分體功能又無頭雕都可以 ...

呢隻貴在雕功精細、最初塑造造形功夫比其他iron man多得多…個人覺得呢隻係最佳iron man三甲。
Bones 真係好特別, 雖然件都係啤出嚟, 但係造型師雕功不可抹殺.
呢隻造型精細及特別,我都係後追
呢隻後追價同原價差唔多, 追得過~
不過臗關節那裏很容易括漆喔,要小心。
尼隻真系吾錯,好子細。。。但活動差D