Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] [黑金骨] Hottoys 1/6th IRON MAN 3 BONES (MARK XLI)

clover 發表於 9-6-2015 04:29 PM
我又係對d造型特別, 非红金配色嘅 IM 零舍有愛, 呢隻諗都唔駛諗就狗衝去訂, 好想 HT 快d出 h ...

師兄同我諗法同出一徹;所以隻25striker又係無須左諗右諗,狗衝去訂...好多人彈佢對手好短,不值得入,評價唔高,我認為佢會係bones之後另一隻受歡迎im,多人後追,你話我話嘅....嘿嘿!{:1_220:}
ChiuJai 發表於 10-6-2015 09:44 AM
師兄同我諗法同出一徹;所以隻25striker又係無須左諗右諗,狗衝去訂...好多人彈佢對手好短,不值得入,評價唔 ...

Striker我都有訂,睇戲已經好鍾意:shy:
numan123 發表於 10-6-2015 11:03 AM
Striker我都有訂,睇戲已經好鍾意

yeah....GIVE ME 5!{:1_220:}
樓主師兄D相影得好正, 我特別鐘意爆地果張, 噴射器D火都加得好靚 {:1_377:}
Very nice{:1_377:}
呢隻真係好正!可惜遲入坑… 要諗下後唔後追…
Heman88 發表於 10-6-2015 01:03 PM
呢隻真係好正!可惜遲入坑… 要諗下後唔後追…

如果只須要加佰幾至兩佰幾蚊都追得過架 :love:
ultramanwai 發表於 10-6-2015 01:40 PM
如果只須要加佰幾至兩佰幾蚊都追得過架

依家冇乜可能啦… 我都想呀。
Heman88 發表於 10-6-2015 02:52 PM
依家冇乜可能啦… 我都想呀。

我見FB有人放單只加左兩舊
畢示仁 發表於 10-6-2015 02:58 PM

咁底 :) :p :77:
ChiuJai 發表於 10-6-2015 09:44 AM
師兄同我諗法同出一徹;所以隻25striker又係無須左諗右諗,狗衝去訂...好多人彈佢對手好短,不值得入,評價唔 ...

striker 我都有訂, 我係無買到隻 red snapper, 諗住 HT 會好似 MK XLII 咁係 PPS 以外再係 MMS 度出, 不过 peacemaker 都落返去 MMS 系列, red snapper 肯定唔會有 MMS version, 唯有後追返....
最特別嘅im,非佢莫屬!{:1_377:}
D相好鬼死毒呀  ~~~~ :*
不過我無錢買呀 ~~~~~~~~~~:* :*
畢示仁 發表於 10-6-2015 02:58 PM

應該已經無咗啦⋯ 呢雙真係幾特別幾正。
依幾日討論區同FB啲谷,焦點盡在黑金沙骨....唔知我家中隻犬兒對佢有冇興趣呢.....嘿嘿!{:1_220:}