Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 【超合金· 超可動 · 超抵玩】King Arts Ironman Mark XLII

neoneo 發表於 10-6-2015 02:49 PM
咁其實係咪仲未派大貨呢?好似一直都仲係各大blogger拍照,未有普通玩家報告。

利申:訂了43,42的派貨 ...

可於KA既FB留意最新消息...:36:
有位C兄既留言可能答到你,已下係該位C兄留言,非小弟文筆,敬請留意,...
(上星期五通知 6 月 22 日前或首日單可以拎 mk42,剛俾人踢爆左隻 mk42 原來上年 6 月 22 日先開訂,何來之前?已成個星期仲未派曬首日單既貨?咁成個星期佢地做過乜?同埋首日單應該得小貓三兩隻,因為仍未見 y 拍同二手市場出現,呢鑊真係好詭異...)
前個禮拜日訂左43!!!!!!!!!!!:60:
bbq1120 發表於 10-6-2015 08:42 PM
可於KA既FB留意最新消息...
有位C兄既留言可能答到你,已下係該位C兄留言,非小弟文筆,敬請留意,...
...

不過除咗專業人士,真係唔覺其他人分享件玩具...........:(
numan123 發表於 15-6-2015 11:26 PM
不過除咗專業人士,真係唔覺其他人分享件玩具...........

其實未派貨埋未派貸囉!點解要呃人呢?
KA又要響FB公佈開始派6月22日前...
KA呢個舉動,好易令人感覺想(做個有貨派既假象),
從而比信心客人落訂MK43同HB,等資金可以週轉,找到數比廠房出貨,
唔係唔支持一間本地既新公司,我都唔想HT獨大,我有訂KA隻MK42的,
但一間公司既誠信係好重要,正所謂一次不忠,百次不用,
最少我取完呢隻MK42之後,應該以後唔會再買呢間公司既任何產品了...
Ironman的V字手勢:ice:
Management真係好差,又多不利傳聞,點都要講兩句解下畫吧
本身真係對佢產品有興趣,寧等現貨多幾十,好過俾500日日追貨
不解畫=默認, 九流 Management, 訂左 43, HB, 祈禱中{:1_240:}
king arts 上左玩具魂做訪問,我睇相其中一人係以前係皆王、信鵝開過店的.....吾知佢係咪boss?
takeshi 發表於 17-6-2015 09:58 PM
king arts 上左玩具魂做訪問,我睇相其中一人係以前係皆王、信鵝開過店的.....吾知佢係咪boss?

那是原型師呀!
計計埋埋TD都係得DickPro同Luka ching開過箱.............
可想而知KA............其實係未派大貨
你睇HT派貨,除了幾位禦用blogger 收貨影相,點都會有幾個散客ching upload開箱,反觀KA?無!
KA FB通知派第二批貨 , 期待其他師兄分享:handshake:

原型師..."聽聞"佢係製作高手...仲似為係老闆.....