Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 【超合金· 超可動 · 超抵玩】King Arts Ironman Mark XLII

比我會試下整個jumpman Jordan pose...
42真的拖太久了
熱度已經全消
希望43與44能準時發貨
我原本對mark 42 無興趣. 不過, 睇左呢隻, 又覺得真係好正. 如果有街貨買真係可以考慮入番隻. :x
原來都未正式有貨……
DICK大,唔好意思,想請問下:
1.手臂關節左右手為何會有不同?是SAD?
2.三角褲位置是否軟膠?是否會比較易甩色/退色?
PS:因為有訂,想清楚知道原裝係咁定係SAD...:64:

mmhk4 發表於 7-6-2015 05:43 PM
心照便是了........

本來都唔肯定,師兄一講即刻明晒:77:
其實一日未有師巳報告出貨,我都持觀望態度
即使我想訂43同44,但一諗到前面條隊仲有至少5隻產品
幾想訂都即刻"the"晒皮:60:

而且論個人心中經典型號,有mk3,5,7都未輪到42/43
反正等得,我又唔介意等到bleeding edge
bbq1120 發表於 7-6-2015 11:58 PM
DICK大,唔好意思,想請問下:
1.手臂關節左右手為何會有不同?是SAD?
2.三角褲位置是否軟膠?是否會比較易甩 ...

師兄眼利!!
據ka店鋪陳刑所示
42底褲的而且確係軟膠(陳列品果隻條底底都花花地)
我擔心緊會唔會同ht一樣會甩色:69:
Knightmare 發表於 8-6-2015 12:00 AM
師兄眼利!!
據ka店鋪陳刑所示
42底褲的而且確係軟膠(陳列品果隻條底底都花花地)

見DICK大隻MK42花晒,想知係一到手已經係咁?定係DICK大自己玩花?
玩具扭幾扭玩花好平常,我不嬲唔介意,怕係QC問題,成批都係咁啫...:(
bbq1120 發表於 8-6-2015 12:16 AM
見DICK大隻MK42花晒,想知係一到手已經係咁?定係DICK大自己玩花?
玩具扭幾扭玩花好平常,我不嬲唔介意 ...

我扭得太盡自己整花了,QC沒此問題。
Dick.Po 發表於 8-6-2015 11:27 AM

多謝DICK大回覆,因小弟係響米青口口口訂架,應該係有SAD都無得換,所以比較緊張QC既問題,如開盒時係無花,手臂關節無不同就好了,THX!!!:64:
Dick.Po 發表於 8-6-2015 11:27 AM

多謝DICK大回覆,因小弟係響米青口口口訂架,應該係有SAD都無得換,所以比較緊張QC既問題,如開盒時係無花,手臂關節無不同就好了,THX!!!:64:
請問有邊位師兄收了現貨?
有冇人知究竟第二批幾時派?:$
是否香檳金色?

…………………………………………………………
rx78man 發表於 8-6-2015 12:52 PM
有冇人知究竟第二批幾時派?

有傳今個月尾...:)