Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 終於打到嚟啦 ~ SHF的人造人篇 ~ !

高活動性的機能果然沒白費...

龍星丸 發表於 7-6-2015 09:33 PM
謝謝分享人造人兵團!
我之前都想訂18
如果訂左,起碼入埋悟飯了

多謝龍星丸兄支持 ~ :$
個帖未完㗎,比5~6日時間我,到時請你睇埋餘下嘅相吖 ~
其實我都係因為18號先落坑,不過玩落真係好過引 ~
因為而家多咗可動玩具,反而唔想再買硬膠了。
玩具 發表於 7-6-2015 10:08 PM
三隻都好正~~~ 都係龍珠 SHF 入面既好物~~~ 十六號再巨型D 就一流了~~~

係囉 ~ 16號單一隻睇就OK嘅,一襯埋其他角色度就顯得唔夠巨形了 . . .
宇宙之王者 發表於 7-6-2015 10:53 PM
好掂呀 ! 好似睇電視咁! 一定要比個LIKE!

多謝師兄支持啊 ~~ :)
個帖未完㗎,不過未搞掂,麻煩師兄一星期後睇多次呢個帖吖 ~ {:1_235:}
g4cube 發表於 8-6-2015 12:22 AM
高活動性的機能果然沒白費...

就係咁樣上咗引,而家唔再訂硬膠女figure啦 ~
淨翻兩張硬膠女嘅訂,拎埋就戒得 ~ {:1_220:}
多謝師兄分享,17,18是小弟最愛,不論任何時候回顧都有一番風味,真期待悟飯出現
嘩好正呀啲相{:1_377:}
Kuuga_iwsp 發表於 8-6-2015 01:18 AM
就係咁樣上引,而家唔再訂硬膠女figure啦 ~
淨翻兩張硬膠女訂,拎埋就戒得 ~

咁你一共有幾隻?
落油麻地睇18號個價, 真係落手不能....
師兄入左手真係好
kennethcsk 發表於 8-6-2015 02:27 AM
多謝師兄分享,17,18是小弟最愛,不論任何時候回顧都有一番風味,真期待悟飯出現

多謝師兄支持 ~
我本身只係鍾意18號,  但係就忍唔住想齊晒3隻 . . . 話到尾佢地係一組㗎嘛 ~
SimonC 發表於 8-6-2015 10:27 AM
嘩好正呀啲相

多謝支持呀 ~~
g4cube 發表於 8-6-2015 09:39 PM
咁你一共有幾隻?

硬膠有幾多隻? 太多了 . . . 曾經有一排好瘋癲,睇嗰套動畫就中一個女角,至少要買一隻硬膠返嚟。 好彩好快就醒咗,識得停一停諗一諗。
而且,我係EVA明日香控,有超海量嘅香香公主硬膠 . ..  . .  .
wilson3a10 發表於 8-6-2015 10:00 PM
落油麻地睇18號個價, 真係落手不能....

魂shop嘢係鍾意嘅就真係訂咗先。
但係呢3隻嘢都無乜點升價喎 ~
98729172 發表於 8-6-2015 10:38 PM
師兄入左手真係好

師兄你直情入齊晒斯路編呀 ~~ 好羨慕呀 ~~
我而家好後悔當年無入到插水斯路 . . .
但係當時SHF龍珠好似死死地咁,點會估到佢突然爆人造人出嚟 . ..
:help: :help: :help: