Toysdaily 玩具日報

[活動展覽] 瑞記又搞開倉

4:25分補左貨,冰河、山羊、雙子各補8盒貨

想買 傳說雙子

依家趕去已太遲 :oh:
另一邊箱精粉又做特價, shf比古洛入手 :handshake:
司馬易 發表於 7-6-2015 04:41 PM
想買 傳說雙子

依家趕去已太遲

佢補貨算密,我4點左右到,留左半個鐘,見佢補左兩次貨:(唯獨無人馬星矢,問實左佢地無晒人馬存貨我先捨得走:die:

(頭會側,sorry:()就係呢個位擺神話

jer根波無人問津:he:

綠骨查理水浸

傳說中的福袋:x可能福頭先會買:handshake:剛才錯相,sorry

難怪見到現薯點有平Ex冰河
花少爺 發表於 7-6-2015 04:58 PM
佢補貨算密,我4點左右到,留左半個鐘,見佢補左兩次貨唯獨無人馬星矢,問實左佢地無晒人馬存貨我先捨 ...
謝謝大大現場實况報導
人馬星矢 街賣最平 之前好似係(爆飯)

無記錯嘅話 都要325

唉,隻人馬星矢前前後後唔同價位買過唔同版本,初出6魚追過隻日版是否太傻?:70:我需要一隻超平價大陸貨去平衡我的心理同滿足身理、我要喪粗玩佢:63:
好彩買到人馬星矢同冰河, 山長水遠入去都算值得, 唔洗以貴價入貨!
一人一隻... 其實開倉個邊都要跑數, 如果唔夠數, 反過來要打電話搵炒家去清d貨...
魯烈火 發表於 7-6-2015 10:52 PM
一人一隻... 其實開倉個邊都要跑數, 如果唔夠數, 反過來要打電話搵炒家去清d貨...

其他或者可能會既,但特價個批星矢實無咁既需要啦,佢扭蛋機後面既貨倉由第一日睇仲算滿,到今日已經清得7788,淨返既紙箱都係一箱箱無劈價既冥蟹,下次開倉/市面有望好快見到劈價的冥蟹同傳說人馬:35:

呢d叫福袋笑爆咀 呢D叫白膠袋裝死貨
魯烈火 發表於 7-6-2015 10:52 PM

咁不如每日賣唔哂果D貨叫D炒家收舖黎收仲好啦...
你唔訂明一人買一隻,
其他真正玩家黎到無野好買,下次仲會蝕車錢比你?
咁不如賣廣告都費事,
齋call D老闆黎認購好唔好?
(我親眼見識過第一日頭五分鐘班炒家軍團既"有幾多掃幾多"慘況, 再睇埋之後入黎果班正常人既失望樣,
班炒家仲要猛叫睡記員工開埋箱原箱傳說雙子,
真係想鬧爆佢地{:1_213:}

基本上每次開倉"光頭臭人集團"成班都係長註係果道...先團貨,後再以螞蟻搬家形式走貨,睇場果個算好人..盡量維持出貨量...
但總括來說要買的,我要幫朋友買的也買得到..係要花多小小時間等一等...

老文 發表於 8-6-2015 01:28 PM
基本上每次開倉"光頭臭人集團"成班都係長註係果道...先團貨,後再以螞蟻搬家形式走貨,睇場果個算好人..盡量 ...

唔知大家有冇留意,好多時開倉賣唔哂既貨,之後都去左精X或奇仔,
基本上就算冇炒家賺,都係精X奇X賺,佢地一樣會留貨俾炒家,
只不過大家唔會當場見到,分別就只有咁,
因最近幾年開咁多次,之後都會係呢D連鎖店見到,價錢同炒家賣就有平有貴,
所以如買一盒自用都唔駛專登入去買,搵呢D俾多少少佢地賺就算,
仲慳返時間,不過同佢地有過節既用家另計 :x