Toysdaily 玩具日報

[活動展覽] 瑞記又搞開倉

D所謂精選,入到去永遠都係見吾到既:blame:
去到都唔到好嘢,白行{:2_283:}n
極蟹shf batman 都260...... 仲要話5折咁大方:handshake:
呢D精選......連對 尋愁者聯盟 都冇吸引力 :ice:

OMEGA人馬點解我上次第1日去都買唔到
今次又有返?!:*
零吸引力~~晒時間車錢!
感謝樓主分享資訊~~
炒價仙人 發表於 5-6-2015 10:40 AM
OMEGA人馬點解我上次第1日去都買唔到
今次又有返?!

你今日再去可能都係白行XDDDD
wilson3a10 發表於 4-6-2015 11:37 PM
極蟹shf batman 都260...... 仲要話5折咁大方

仲貴過街價,開什麼倉
0興趣吖............:52:
福袋有無人買左?有d咩?
laisingfai 發表於 5-6-2015 06:51 PM
福袋有無人買左?有d咩?

垃圾袋,一袋有一隻shf黑長直美少女戰士同hguc z plus/機動警犬,其餘係毛公仔/兒童玩具咁,6點半入到都仲見到十幾袋:x
頂佢都唔跟日子賣貨既,今日已經棟左mr hi nu出來賣:p
花少爺 發表於 5-6-2015 07:06 PM
垃圾袋,一袋有一隻shf黑長直美少女戰士同hguc z plus/機動警犬,其餘係毛公仔/兒童玩具咁,6點半入到都 ...

請問乜唔係收6點咩
電影雙子座同ex冥山羊
有冇得買
唔該
zz晴天 發表於 5-6-2015 07:13 PM
請問乜唔係收6點咩
電影雙子座同ex冥山羊
有冇得買

只係今日收7,之後收6。
我唔清楚個兩隻今日有無搬過出來賣,你要問朝早去的師兄,我連今日的omega星矢都見唔到:time:去到淨係得返一大堆gffmc查理、美少女戰士、jer根波同幾盒mr hi nu,無見其他特價貨:(
花少爺 發表於 5-6-2015 07:06 PM
垃圾袋,一袋有一隻shf黑長直美少女戰士同hguc z plus/機動警犬,其餘係毛公仔/兒童玩具咁,6點半入到都 ...

shf黑長直美少女戰士係 火野麗 定 土萌螢 ?
我係第一日等入場去既第一批人, 基本上我眼見入去第一批絕大部份都係識, 兼係疑似老闆帶隊既掃貨團....
佢地一入閘就狂掃聖衣傳說既雙子 (反而係旁邊既冰河同冥山羊佢地仲遲過我拎, 雖然係中國行貨姐...)

我想請教各位,
點解班相信係炒家既咁渴隻聖衣傳說雙子?
初初未過應募期呢隻野跳樓到2字都無話比人掃貨,
莫非強國有市場?