Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: hillscheung8234

[詢問] 日本・大阪玩具店

炒價仙人 發表於 24-6-2015 10:56 PM
我我試過池袋LABI買MEGA SIZE AGE1 2000YEN

小弟 行2次 Lab1,兩次 都有驚喜 大割引,有時間 真係值得一行
roystoy 發表於 25-6-2015 10:33 AM
小弟 行2次 Lab1,兩次 都有驚喜 大割引,有時間 真係值得一行

都未必
最近一次行冇乜料到:!
Lab 係賣新野算係最平,但好野新出要排隊先買到,好多店舖搵人排,晏點有炒價貨。

....................................
剛返來....
O係日本橋行足大半日....
講真....
尋寶可以一去...
買新野就唔好啦....
我發覺好多新野都唔係好多地方有得賣....
加上價錢唔係想像中咁平....
維起可能平幾草...
但大大盒又要拎又驚死D盒壓爛...
真係買新野去Yxxxxxx / Bic camera 好過......
15% OFF...
revy 發表於 4-6-2015 01:01 PM
近幾年每年都會去2-3次日本,睇住d價隨強國人入不停去買到標升,一次比一次貴,而家真係無乜買得落手

係....
日本橋/Bic cam/Yxxxxxx/藥.....
基本上你入到去個感覺同入左羅湖城係無乜分別:unhappy:

想當年, 2008 之前, 去親日本都可以瘋狂掃貨, 但正如其他 ching 所講, 自從強國堀起之後, 唔好話跳樓價, 連平 D 都唔會有, 一有筍野, 一早俾 D 水貨佬掃哂唔會有你份

小弟剛從日本回來,電電城推薦去一下,不過價格的確上漲了很多,所以沒買太多