Toysdaily 玩具日報

[玩具資訊] [Luka開箱] King Arts 1:9 MK42 Diecast

Ching靚圖{:1_377:}, KA應找你影實物圖, 因為.....
真係好毒:46:
大大既相超正!用電視黎做background影相呢個idea幾正喎!
雖然我個人始終喜愛1比6,
不過KA好明顯會為HT帶來競爭同進步,
玩家之福!

非常同意!  發表於 29-6-2015 01:06 PM
片拍得幾好喎,幾期待43!
Support ^^

Ordered this Mark 42, 43 & Hulkbuster ^^
rx78man 發表於 1-6-2015 12:09 AM
越望越心急,下批先攞得!

師兄,等下批吧,有師兄收咗貨,個心口燈中sad...唔著,小小問題,ka答應下批貨到即換,態度正確!
個師兄話絕對有心嘅一間公司.....而且42絕對好玩,所以我都耐心等大貨到!{:1_220:}
KA 加油,希望你
玩開1:6, 1:9 就算幾靚都唔親, 可惜
造型比之前的MK7进步不少,没那么生硬

KA的43以及反浩克值得入手~~
天碼 發表於 1-6-2015 10:51 AM
認同,對KA有D改觀!建立更好o既商譽,玩家一定Buy.
第一隻全可動IM仲玩埋合金,算係好吾錯!
唯一覺得 ...

其實你睇番電影 ht係滲錯線 就咁講塊面  額頭係冇滲線  當然 如果師兄鍾意就另一個講法
請問現在有現貨可以買嗎? 在旺角好像沒有看到? 謝謝
計計埋埋TD都係得DickPro同Luka ching開過箱.............
可想而知KA............其實係未派大貨
你睇HT派貨,除了幾位禦用blogger 收貨影相,點都會有幾個散客ching upload開箱,反觀KA?無!
其實有沒有大大打電話過去 Kingart 舖問一問有沒有現貨買 ??
locat 發表於 18-6-2015 03:40 PM
其實有沒有大大打電話過去 Kingart 舖問一問有沒有現貨買 ??

正常係冇,因為訂貨都未派哂,唔怕比人插到上天呀!
於2014年7月23或之前預訂了1/9 合金可動Mark 42之客人. 由即日起可憑單據來到信和中心604取貨. (fr King Arts FB)