Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 《《《《《《《《聖衣神話EX系列BANDAI魂限陰陽雙子座》》》》》》》》

the.liness 發表於 5-6-2015 02:49 PM
開盒個刻有d感動
終於都可以得到雙子啦

這款雙子還是不錯的...入之無悔
Kuuga_iwsp 發表於 2-6-2015 12:07 AM
師兄勁抽呀 ~ 起孖 ~ !!
一對已經係我一個星期人工 . ..  
所以呢隻真係得個恨字 . . .

u r so kind~Thanks for your inspiring words.I like it ,just wanna do my best!{:2_274:}
iamfinethankuuu 發表於 31-5-2015 12:27 PM
孖入......好強呀!!!!!!!!!!!!!

多謝支持. . . . . . .
kiki33 發表於 31-5-2015 04:33 PM
黑白雙子其實這隻不用買吧,完全是雞肋,也沒有哪部卡通有播過這隻

對於兄台來說 新東西都是雞肋...
ray文 發表於 31-5-2015 05:30 PM
陰陽雙子真係堅正, 仲要雙入更正呀~

多謝文哥 支持文哥 入神黃金系列嗎
gemini86 發表於 12-6-2015 01:20 AM
多謝文哥 支持文哥 入神黃金系列嗎

客氣喇...........頭3隻已訂...............:)
你都繼續雙入..........:58:
ray文 發表於 12-6-2015 11:07 AM
客氣喇...........頭3隻已訂...............
你都繼續雙入..........

共赴 --- 神金坑:)  

:)..................YEAH~