Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 《《《《《《《《聖衣神話EX系列BANDAI魂限陰陽雙子座》》》》》》》》

sonicking 發表於 31-5-2015 11:20 PM
My friend, do you know the expression: "God gives you lemon; you turn it into lemonade"?  Try to b ...

同感 希望他明白
Lau 發表於 31-5-2015 12:35 PM
想請問那簡介是出自何處??
文中有些要點有些誇張喎,最強的精神攻擊不是一輝的鳯凰幻魔拳嗎??
...

咁我反問返你幾時有講過"鳯凰幻魔拳"係最強既精神攻擊?出處?
新人見識少,我冇印像官方幾時有對比過邊樣精神攻擊係最強
ZZGverka 發表於 1-6-2015 02:36 PM
咁我反問返你幾時有講過"鳯凰幻魔拳"係最強既精神攻擊?出處?
新人見識少,我冇印像官方幾時有對比 ...

官方有明文講過,就在十二宮,一輝對戰撒卡,對戰後是撒卡看到一輝斬去星矢人頭的幻像,是撒卡中了一輝的鳯凰幻魔拳!!
小堅 發表於 1-6-2015 09:08 AM
你真係令人極度討厭...

又一次見證咩叫沒有最7只有更7:x, 自己冇入又系度亂放山草藥,山人姐系山人成日9up又冇見識:DD
師兄勁抽呀 ~ 起孖 ~ !!
一對已經係我一個星期人工 . ..  
所以呢隻真係得個恨字 . . .
師兄亦好有心機影相同介紹 ~
支持啊 ~
wingsiu 發表於 1-6-2015 11:49 PM
又一次見證咩叫沒有最7只有更7, 自己冇入又系度亂放山草藥,山人姐系山人成日9up又冇見識

令我回想起OCE EX獅子個陣佢話隻獅子隻色水有問題單野...
我唔否認山人對聖鬥士係有一種特別既情感...
但有時講之前真係要CHECK下先講...
:34:
小堅 發表於 1-6-2015 09:08 AM
你真係令人極度討厭...

小堅兄唔好同D廢人一般見識啦 ~
條友永遠9唔搭8,  彩佢都拉低自己IQ同EQ ~ !
識高層都唔知有青筋面已經可以收皮啦 !
自己唔鍾意(定買唔到)嘅嘢就係度彈彈彈,真係好Q煩。
Kuuga_iwsp 發表於 2-6-2015 12:14 AM
小堅兄唔好同D廢人一般見識啦 ~
條友永遠9唔搭8,  彩佢都拉低自己IQ同EQ ~ !
識高層都唔知有青筋面已經 ...

唔理佢,佢既執著唔係個個頂得順...
gemini86 發表於 31-5-2015 11:21 PM
兄才看過電影版吧 雙子變身臉上爆青筋... CG雙子居然沒附帶這面 EX到是有. . . .

請問雙子原版臉上有沒有青筋??? {:1_215:}
sonicking 發表於 2-6-2015 01:12 AM
請問雙子原版臉上有沒有青筋???

金雙子EX 無青筋面...
Kuuga_iwsp 發表於 2-6-2015 12:07 AM
師兄勁抽呀 ~ 起孖 ~ !!
一對已經係我一個星期人工 . ..  
所以呢隻真係得個恨字 . . .

大家的大力支持 就是我的動力{:1_209:}
單純以玩具價格來看, 這隻陰陽雙子應該要回一點, 最大原因是就快要出黃金神聖衣, 資金應會放在這個系列 (只屬個人分析, 無意影响市場價格)
多謝師兄分享........
nini999 發表於 4-6-2015 12:45 AM
多謝師兄分享........

多謝 兄弟支持..
開盒個刻有d感動
終於都可以得到雙子啦