Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: Tachikoma

[玩具攝影] [人偶補完計劃]第二期間中報告@EVANGELION 01 TEST TYPE

fungfelix 發表於 3-6-2015 04:17 PM
有初回的AT FIELD 仲正~

價錢都差幾遠  而且聽聞初版大貨質素好似差d  唔追了[我隻全新再版質素ok好的  我覺得仲好過隻13号呢]^^
nanoha999 發表於 3-6-2015 07:02 PM
換得番靚貨當然要擺神pose!!!support 響起神ost God Message!!!!!!!

恭喜哂  我都係擺喺度封緊塵^^(一王雙后確係正喎~)
Tachikoma 發表於 3-6-2015 07:25 PM
價錢都差幾遠  而且聽聞初版大貨質素好似差d  唔追了[我隻全新再版質素ok好的  我覺得仲好過隻13号 ...

我隻再版都無投訴:$
nanoha999 發表於 3-6-2015 07:02 PM
換得番靚貨當然要擺神pose!!!support 響起神ost God Message!!!!!!!

女女呀:shy:......................
Tachikoma 發表於 3-6-2015 07:19 PM
仲有「啊媽信」都有幾隻  有全新  亦有中古  而我見其中有隻賣33800日元的話膠紙開了但內全新  如有興趣 ...

唔怪得之前SEARCH唔到, 原來一定要用日文SEARCH先得:(
請問初号機重有邊度有得買?
sabaoth 發表於 4-6-2015 09:08 AM
唔怪得之前SEARCH唔到, 原來一定要用日文SEARCH先得

我只係打rah neo 幾隻字而已^^
penny222 發表於 5-6-2015 05:52 PM
請問初号機重有邊度有得買?

實店的話  我只見倒一間有隻二手初版在[而家點]  但貴我隻全新再版八百幾∼∼∼>_<"
或者你也可到拍賣網看看 ^^
請問初&#21495;機原價是多少?
penny222 發表於 7-6-2015 04:49 AM
請問初&#21495;機原價是多少?

------23600日元------