Toysdaily 玩具日報

查看: 12169|回復: 24

[玩具攝影] [人偶補完計劃]第二期間中報告@EVANGELION 01 TEST TYPE

第一期間中報告
http://www.toysdaily.com/discuz/forum.php?mod=viewthread&tid=239116&extra=page%3D2&page=1
第一次衝擊
http://www.toysdaily.com/discuz/forum.php?mod=viewthread&tid=238952&extra=page%3D2&page=1

報告:

無入仔仔  囡囡頂住先

個壇開始形成

補完仍在持續......

多謝收睇^^
penny222 發表於 5-6-2015 05:52 PM
請問初号機重有邊度有得買?

實店的話  我只見倒一間有隻二手初版在[而家點]  但貴我隻全新再版八百幾∼∼∼>_<"
或者你也可到拍賣網看看 ^^
拍攝不錯,多謝分享。{:1_226:}
好正! 後悔冇入, 太遲發現呢個坑。
一早已入,但也後悔入了大坑
我想搵返隻2號機, 不過好似完全見唔到:no:
mfleo2010 發表於 31-5-2015 08:12 AM
拍攝不錯,多謝分享。

-----謝謝收看------
initial 發表於 3-6-2015 07:23 AM
好正! 後悔冇入, 太遲發現呢個坑。

如果唔係要齊套既  其實而家(例如初&#21495;機)  價格尚可接受的  個人覺得^^

不過 雖然造型我覺得是可動產品中最好的  但配件及機關實在太少了>-_<"
iamsamuel28 發表於 3-6-2015 07:58 AM
一早已入,但也後悔入了大坑

----師兄識貨  得閒不妨拍些寫真同大家分享一下吧----{:1_235:}
sabaoth 發表於 3-6-2015 09:15 AM
我想搵返隻2號機, 不過好似完全見唔到

香港我都唔見有  我都係早幾日至&#21946;日雅bid隻番黎咋  而家飛緊過黎  師兄不妨得閒去睇睇{:1_197:}
Tachikoma 發表於 3-6-2015 01:29 PM
香港我都唔見有  我都係早幾日至&#21946;日雅bid隻番黎咋  而家飛緊過黎  師兄不妨得閒去睇睇

請問大概幾銀?........................
sabaoth 發表於 3-6-2015 02:17 PM
請問大概幾銀?........................

幾銀就要看運氣了 我那隻是開封品 bid左27050日元  幾錢港元找數就未知  現在未計日本到港運費約203幾港元  有件早我一日完的就見31000完  現在有件新品就38500起41000即決^^
Tachikoma 發表於 3-6-2015 02:32 PM
幾銀就要看運氣了 我那隻是開封品 bid左27050日元  幾錢港元找數就未知  現在未計日本到港運費約203幾港 ...

我都見到E隻, 不過真係好少貨
有初回的AT FIELD 仲正~
換得番靚貨當然要擺神pose!!!support 響起神ost God Message!!!!!!!

不過真係太大,未想到如何放入櫃(現在初號機在櫃)
sabaoth 發表於 3-6-2015 03:55 PM
我都見到E隻, 不過真係好少貨

仲有「啊媽信」都有幾隻  有全新  亦有中古  而我見其中有隻賣33800日元的話膠紙開了但內全新  如有興趣不妨看看^^