Toysdaily 玩具日報

[活動展覽] 轉載 S.H.Figuarts藍發比達&破壞神比魯斯

我要儲齊一對藍毛毛~~~~ 開藍毛毛演奏會~~~~~~~~~~~ 媽咪~~~
比達霸氣, 另外估唔到咁快有埋SHF破壞神~ {:2_244:}
比達必買,希望有埋金髮啦,之前個隻炒貴晒,買唔起
peterchan 發表於 2-6-2015 03:37 AM
比達必買,希望有埋金髮啦,之前個隻炒貴晒,買唔起

唔介意咪大通 除左條腰我覺得冇咩問題
或者買多隻神比達噴色啊嗎:34:
因為件衫問題, 視覺上比達藍髮黑衫, 撞落去冇咁衰, 相反悟空藍髮橙衫, 望落去好似怪怪地....
較期待銀河巡警.JACO..
asuka375 發表於 2-6-2015 05:29 AM
唔介意咪大通 除左條腰我覺得冇咩問題
或者買多隻神比達噴色啊嗎

我今日多手買左隻大通,先知原來垃圾到咁
windchung 發表於 2-6-2015 05:54 PM

點垃圾法?:Q:Q:Q:Q:Q
windchung 發表於 2-6-2015 05:54 PM

師兄請講多D點垃圾法,THX
之前見其他人Post又好似幾得
天碼 發表於 3-6-2015 09:58 AM
師兄請講多D點垃圾法,THX
之前見其他人Post又好似幾得

D膠油淋淋,面相又樣衰,成個身表面凹凸不平

老翻始終都係老翻,唔能夠當正印,丟左落街了
windchung 發表於 3-6-2015 11:01 AM
D膠油淋淋,面相又樣衰,成個身表面凹凸不平

老翻始終都係老翻,唔能夠當正印,丟左落街了

其實都成200幾蚊, 真系就甘丟左佢?

我正版同大通都有, 分別確實係大, 不過頂住檔玩下都可以ge...
kris 發表於 3-6-2015 11:05 AM
其實都成200幾蚊, 真系就甘丟左佢?

我正版同大通都有, 分別確實係大, 不過頂住檔玩下都可以ge...

見到d膠,摸多兩下都怕有毒....

大通再販都未到港,你買的係咪sdcc啡髮比達?有另一廠都有出,真係無人要; 雞旺3/f全部都係賣佢~型創:DD易鬆又易甩,上色只得黑髮悟空OK; 但同大通已經無得比,何妨正版笨大

自己入咗超比達同三個型態悟空,除咗腰同臀關節鬆少少其他都算OK; 仲有個盒變哂簡體字同中文翻譯XD正宗國貨~
ChrisLamXYZ 發表於 3-6-2015 11:45 AM
大通再販都未到港,你買的係咪sdcc啡髮比達?有另一廠都有出,真係無人要; 雞旺3/f全部都係賣佢~型創 ...

唔係呀,超比達,本身諗住連埋個杜拉頭彫一齊改長髮版,噴翻
但一望隻膠已經覺得極度危險加執黎都浪費時間.............

windchung 發表於 3-6-2015 11:51 AM
但一望隻膠已經覺得極度危險加執黎都浪費時 ...

想知係邊到買?:50:
windchung 發表於 3-6-2015 11:51 AM
但一望隻膠已經覺得極度危險加執黎都浪費時 ...

原來係差到甘,D膠油淋淋 個身表面凹凸不平:50:
依D我真係頂吾順,仲諗住淘隻超比達自改!
感謝師兄報料,可以專心等11月果隻