Toysdaily 玩具日報

[最新報價] SR 宇宙大帝

司馬易 發表於 13-6-2015 01:34 AM
多謝大大分享

唔駛理人點講......,多D資訊係好事

Yes,唔會理會。啱咪入去睇下吹下水,唔啱就睇下其他。

不過總有D人口不對心,轉過頭用另一個ac嚟pm 問我邊到入手幾錢。

哈哈…
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
Sonic817 發表於 13-6-2015 12:41 PM
呢家隻隻都跳, 我有愛見咁都唔開心, 一隻就話者, 如果10隻都跳$100既話我咪冇左$1000, 幾有愛都接受唔到囉, ...

R魂,SR合金過一排大部分都跌尤其是高達系列,唔急玩可以等平D入。

千值三一係咪恐龍嗰3隻? 出左好奈加上外型唔太吸引跌價都正常。
Sonic817 發表於 13-6-2015 12:41 PM
呢家隻隻都跳, 我有愛見咁都唔開心, 一隻就話者, 如果10隻都跳$100既話我咪冇左$1000, 幾有愛都接受唔到囉, ...

慢慢跌慢慢升的都有,也不一定次次都大插。。。
另外,你也可以參考一些日本網頁看看售前訂購反應,現在秒殺不一定能發售後大漲,反而,預訂很久都唔滿的、又是熱門角色量多,一般發售時都會快跌。

。。。其實都唔使計咁多,有愛的、頸渴的、早買早享受。。。唔急的,咪等下咯。(好像超合金魂G7,我一出正價買,仲要有QC有問題,我平了幾百塊放了,然後再買回,累計成本有18魚。。。。。最近10,11魚都有,我都唔見肉痛。最衰無位,如果唔係買多一隻:()

跳樓價確實吸引我入第一隻SR
淘大孤仔賣$288(亞版):!
mk賣日版仲平:57:
hk小文 發表於 12-6-2015 03:52 PM
咁大個人, 竟然要為區區三幾拾,左等右算, 唔緊要, 個人自由,但講到出口俾人知, 真的唔怕俾人笑?買平左幾拾 ...

價值觀同眼光問題,你會俾多一倍價錢去買一件市場上不值這價既貨品就證明你不懂理財及不夠精明。 好簡單的經濟學。

浪費左既錢可以運用在其它方面如睇戲食飯、或買多件玩具…而你只能浪費額外既錢去做以上事已立見高下。

不過,嘴炮下來發洩下都正常…人大左自尊心好緊要。

賣家更甚,因為已經做左蟹…同情!
皆旺$27x,我都唔入住,25x以下先入。
馬仔 發表於 18-6-2015 12:54 PM
皆旺$27x,我都唔入住,25x以下先入。

Y 記, 國寶已經$250, 可以再等下!
toysfans2000 發表於 18-6-2015 01:28 PM
Y 記, 國寶已經$250, 可以再等下!

sorry,想問國寶而家個地址響邊?
國寶 :九龍油麻地彌敦道 554-556號寶聲大廈1樓B室 (油麻地地鐵站 A2 出口):!

micsung 發表於 19-6-2015 11:57 AM
國寶 :九龍油麻地彌敦道 554-556號寶聲大廈1樓B室 (油麻地地鐵站 A2 出口)

我之前買 SR勇者配角機器人, 1魚5草.  之後發現右臂關節斷開. 所以請特別注意大降價產品.:(
lok302007 發表於 19-6-2015 01:01 PM
我之前買 SR勇者配角機器人, 1魚5草.  之後發現右臂關節斷開. 所以請特別注意大降價產品.

多謝師兄提醒,不過好彩未曾遇過!