Toysdaily 玩具日報

[最新報價] SR 宇宙大帝

馬仔 發表於 2-6-2015 06:37 PM
帝王同勇者王,我有max版周cms版我都有去定,因為B記合金信得過,不過隻乳帝真係唔Q得,有d兄弟話上色靚 ...

淨係心口個胸甲無用合金魂透明膠已經大打折扣,上色其實同一般 SR 水準。

其實無乜優點所以拎來講下。
gazza1211 發表於 2-6-2015 12:12 AM
無他的,SR帝皇和勇者王發售前都冇合金魂,無比較下,完勝!

有超合金魂的珠玉在前,SR版的大帝肯定比 ...

兄台意思係價格系魂4分1,質素打二五折對嗎?上禮拜日本見到,大量貨

真係低處未見低:handshake::handshake:
哩個價會合理D....
咁大個人, 竟然要為區區三幾拾,左等右算, 唔緊要, 個人自由,但講到出口俾人知, 真的唔怕俾人笑?買平左幾拾蚊,真係咁值得自豪? 上星期廿蚊五個橙, 今日終於俾我等到廿蚊六個, 正!
hk小文 發表於 12-6-2015 03:52 PM
咁大個人, 竟然要為區區三幾拾,左等右算, 唔緊要, 個人自由,但講到出口俾人知, 真的唔怕俾人笑?買平左幾拾 ...

有D學生哥都想等平入唔一定係在職人士,有時見到有趣咪分享下。

利申:有合金魂唔入,比其他想要的人入手。

多謝分享,我會為幾蚊雞等架!:x
robotkelvin 發表於 12-6-2015 04:53 PM
多謝分享,我會為幾蚊雞等架!

心急玩咪即入,唔急玩等跌都可以。
這隻和SRC GUNBUSTER比邊隻好玩D?兩隻都冇乜人要跳曬樓
嘉豬 發表於 12-6-2015 05:29 PM
這隻和SRC GUNBUSTER比邊隻好玩D?兩隻都冇乜人要跳曬樓

,我有gunbuster,另外玩過朋友隻大帝,2隻都麻麻所以要減價。
taken 發表於 12-6-2015 04:08 PM
有D學生哥都想等平入唔一定係在職人士,有時見到有趣咪分享下。

利申:有合金魂唔入,比其他想要的人入 ...

上面有ching比較激動,我覺得大家唔系無錢買。。。。。而是覺得件嘢的質素,唔值笨大開呢個價,覺得睇唔過眼,所以,想睇下隻嘢點死、點跌價而已:angry:

就像之前yamato群雄 動,咩質素大家心裏有數,原價冇乜人買。後來跌到一魚都唔使,我買了只超獸Nova回來放:he:
gazza1211 發表於 12-6-2015 11:27 PM
上面有ching比較激動,我覺得大家唔系無錢買。。。。。而是覺得件嘢的質素,唔值笨大開呢個價,覺 ...

有時有D人會張自己的思想強加在別人身上,你唔應同就會說你不是。

即使犯法也覺得自己無錯甚至係對。btw群雄我正價入....

有時試下站在別人位置想想。
gazza1211 發表於 12-6-2015 11:27 PM
上面有ching比較激動,我覺得大家唔系無錢買。。。。。而是覺得件嘢的質素,唔值笨大開呢個價,覺 ...

完全同意大大所言

只想見到市場力量,狠狠教訓一下B記 {:1_214:}
taken 發表於 12-6-2015 11:41 PM
有時有D人會張自己的思想強加在別人身上,你唔應同就會說你不是。

即使犯法也覺得自己無錯甚至係對。b ...

多謝大大分享 {:1_226:}

唔駛理人點講......,多D資訊係好事 {:1_377:}

有D學生哥真係經濟能力唔多,可以平玩 更係平玩 {:1_228:}