Toysdaily 玩具日報

查看: 10476|回復: 14

[PS2] Shining Wind...(新加 GW 心象世界對答表及Zero加入方法)

竟然成為小櫻尾二嘅PS2 Game...:)

連特典...唔駛四舊!...(起碼有20蚊找)...家陣PS2 Game 價錢好難捉...有買趁手喇...:)

唔係到時搶到咁上下抄起個價就...

特典...封面係咪好吸引呢?...:^

Title 畫面...

小櫻上

[ 本文章最後由 小櫻 於 1-6-2007 11:58 PM 編輯 ]
唔係化?!仲平過shining force?!
但係個戰鬥系統係咪同tears差唔多??
原文章由 Horus 於 14-5-2007 11:50 PM 發表

可能因為 PS2 Game...Game 鋪可能唔識貨...或者今次來貨價真係平咗...

總之!...見啱價就好買...當然...亦有大跌價嘅可能...但係到時需求突增無貨炒起就唔好怨...

戰鬥系統嘛...小櫻係第一次玩喱個系列...所以...no comment...

暫時都覺得OK易玩...希望有足夠根性完成佢...

小櫻上
唉, 我連 Phantasy Star Universe 都未買呀...
終於只有md時代的光明箕黑暗才吸引到我
我老餅了

而家的已經唔係果回事了

:die:
原文章由 Dick.Po 於 16-5-2007 03:53 PM 發表
終於只有md時代的光明箕黑暗才吸引到我
我老餅了

而家的已經唔係果回事了

:die:

我都係,第一集既光明與黑暗係最好玩既
原文章由 基拉 於 16-5-2007 11:48 PM 發表

我都係,第一集既光明與黑暗係最好玩既

我剩係打過第3集~~:)

暫時打到 全部心劍[暫時5 把] LV3 [ 即係玩完2次心像世界 ]
如果人物砌珠果度重未連到3個字...2個字就連到好多[ 其實唔難估 ]
如果用某種色既珠放番係相同顏色既位上面.係有加成[ 好似都加 1LV ]

而單字既珠, 可以出去打CHOAS GATE拎. 又或者去融合[ 不過重未諗到佢點計...用3種同色珠就會合番同色既高級珠
原文章由 Horus 於 14-5-2007 11:50 PM 發表

should be "Shining Tears"
原文章由 HALFMOON 於 17-5-2007 05:32 PM 發表

should be "Shining Tears"

懶得打多粒字丫嘛=-="
睇得明咪得囉=-=
哎呀...咁冷清嘅...:cool:

反而...「吳羽Figure討論區」就超級熱爆...:unhappy:

Anyway 啦...現補上官方網頁連結:

http://shining-wind.jp/chara/

仲有攻略網:

http://sw.gkwiki.com/

小櫻玩得比較慢...暫時去到Phase 03初段...

對好似小櫻喱類 RPG 苦手 嚟講...此 Game 嘅系統簡單易明...起碼唔使要好熟練操作都可以輕鬆過版...每次戰鬥所需時間亦唔長...起碼唔會好似一啲 RPG 咁...回複多過攻擊...

而「鏡世界」系統...小櫻亦非常喜歡...既可以練習...又可以平衡各角色嘅 Level...又可以煲 item...又唔影響劇情...真不錯...

小櫻上
原文章由 小櫻 於 23-5-2007 11:52 PM 發表
哎呀...咁冷清嘅...:cool:

反而...「吳羽Figure討論區」就超級熱爆...:unhappy:

Anyway 啦...現補上官方網頁連結:

http://shining-wind.jp/chara/

仲有攻略網:

http://sw.gkwiki.com/

...

:@聽大大咁講....shinning wind完全係shinning tears換角色換故事既作品....係多左個心劍系統....雖然尼個係shinning 系列一貫玩法:cool:
但就係唔明sega何解出左隻咁特別既shinning force之後又用返舊system黎出=_=

心象世界對答表及Zero加入方法

今期GW攻略都唔錯...

古利哈...:Q

唔係吳羽咩......:ice:
原文章由 john 於 2-6-2007 01:40 AM 發表
古利哈...:Q

唔係吳羽咩......:ice:

=__=
算吧啦=_=
人地將讀音用中文寫一次比你睇o者=___=